ΓούναΚαστοριά

Γ. Κορεντσίδης: Στο 90% η πληρότητα της διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς

IMG_0134

Με την πληρότητα να αγγίζει ήδη το 90% και την πεποίθηση ότι θα φτάσει στο 100%, 88 εκθέτες, και το κτίριο ανοικτό στο σύνολο του, ο πρόεδρος του Προφήτη Ηλία, Γιάννης Κορεντσίδης, έδωσε το στίγμα της εφετινής Διεθνής Έκθεσης Γούνας Καστοριάς. Εμφανώς αισιόδοξος, ο κ. Κορεντσίδης επεσήμανε πως θα δημιουργηθούν και επιπλέον εγκαταστάσεις (όπως ο χώρος με την ιστορία της γούνας) ώστε να αξιοποιηθεί στο σύνολο του το Εκθεσιακό Κέντρο. Ο ωφέλιμος χώρος εφέτος φτάνει τα 8.500 τ.μ. και έχουν καλυφθεί ήδη τα 7.600. Από τους συμμετέχοντες 67 είναι γουνοποιητικές επιχειρήσεις, ενώ συμμετέχουν και φορείς, σύλλογοι κ.τ.λ.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα αποτελέσματα που έχει φέρει η στοχευμένη διαφήμιση με τα μηνύματα κυρίως από τα social media δείχνουν ότι η συμμετοχή θα είναι υψηλή.

Αναφορικά με την έκθεση στο Χονγκ Κονγκ ο πρόεδρος του Συνδέσμου έκανε λόγο για αρνητικά αποτελέσματα για τον κλάδο συνολικά, με τους επισκέπτες να περιορίζονται σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία σε 4.417 έναντι 10.000 και πάνω τα προηγούμενα χρόνια. Θετικότερα ήταν τα μηνύματα από το Μιλάνο, όπου σύμφωνα με τον κ. Κορεντσίδη, πήγε εμφανώς καλύτερα, τόσο σε επισκεψιμότητα όσο και σε παρουσία αγοραστών. Μάλιστα αναφέρθηκε στην παρουσία Ρώσων πελατών, οι οποίοι, όπως τόνισε, δεν εμφανίστηκαν στο Χονγκ Κονγκ.

 

inkastoria.gr

 

 

περισσότερα
Back to top button