Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Καστοριά: Η Γεωργία Μαλέα νικήτρια στον διαγωνισμό της Vodafone (βίντεο)

maleageorgia3

Το πρόγραμμα Vodafone World of Difference ανέδειξε τους 10 νέους νικητές που ξεκίνησαν την εξάμηνη εργασία τους στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους, ενώ η Vodafone καλύπτει τον μισθό τους. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι νέοι μέσα από την εργασία τους έχουν τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν δεξιότητες και να αποκτήσουν εμπειρία, πολύτιμα εφόδια για τη μελλοντική τους σταδιοδρομία, καλύπτοντας παράλληλα ουσιαστικές ανάγκες της κοινωνίας.

Οι Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί, για τους οποίους  εργάζονται οι φετινοί νικητές του Vodafone World of Difference είναι: Ι.Ο.ΑΣ – Πάνος Μυλωνάς, Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί, Σύλλογος Στήριξης Εξαρτημένων Ατόμων από το Αλκοόλ «Η Επιστροφή», Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «ΣΥΖΩΗ», Emfasis Foundation, Equal Society, Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος),  PRAKSIS, TACT Hellas και  WWF Ελλάς.

Το πρόγραμμα Vodafone World of Difference υλοποιείται στην Ελλάδα για έκτη συνεχή χρονιά στο πλαίσιο του προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης της εταιρείας. Συνολικά, έχουν αναδεχθεί 44 νικητές, για να εργαστούν σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς σε διαφορετικές πόλεις και περιοχές ανά την Ελλάδα, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Μυτιλήνη, Πάτρα, Πάρος και Πρέσπες, προσφέροντας ευκαιρίες απασχόλησης και σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία.

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα και τους φετινούς νικητές ΕΔΩ

 

Η Γεωργία Μαλέα εργάζεται  στον Εθελοντικό οργανισμό  ΚΕΛΕΤΡΟΝ – ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ως Ψυχολόγος.

Η Γεωργία είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Στόχος της είναι η ψυχολογική στήριξη 145 παιδιών και των 65 οικογενειών τους μέσω ατομικών και ομαδικών συνεδρίων και η υλοποίηση προγράμματος πρόληψης και αντιμετώπισης εκφοβισμού σε παιδιά Γυμνασίου του Νομού Καστοριάς.

 

 

 

topontiki.gr

περισσότερα
Back to top button