Ελλάδα

Οργισμένη απάντηση Λεβέντη στα εξώδικα στελεχών του – Τι λέει για την εσωκομματική «εξέγερση» (βίντεο)

levΟργισμένη ήταν η απάντηση του Βασίλη Λεβέντη στα στελέχη της Ένωσης Κεντρώων που εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά εναντίον του, με εξώδικο, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου τους να μην αλλάξει τους βουλευτές κάθε έξι μήνες, όπως είχε υποσχεθεί.

Το θέμα με τις αντιδράσεις των πολιτευτών της Ένωσης Κεντρώων, είχε αναδειχθεί με δημοσίευμα της Realnews και σημειώνεται ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας δύο από τους υποψηφίους που κατέβηκαν στις εκλογές του Σεπτεμβρίου στο ψηφοδέλτιο της Λάρισας θα στείλουν εξώδικο στον κ. Λεβέντη ζητώντας να τηρήσει την προεκλογική δέσμευσή του για την εναλλαγή βουλευτών κάθε έξι μήνες.

«Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Ήταν δική μου πρόταση να αλλάζουν οι βουλευτές κάθε έξι μήνες, στην πράξη όμως μέσα από την κοινοβουλευτική πείρα, ο βουλευτής στο εξάμηνο ούτε γνωρίζει ακόμη τα δικαιώματά του στο κοινοβουλευτικό του έργο και άρα το διάστημα αυτό είναι πολύ μικρό. Εάν τους αλλάξω θα καταστραφεί η Ένωση Κεντρώων γιατί θα πρέπει να είναι ξανά μαθητευόμενοι οι επόμενοι. Δεν μπορώ να είμαι εγώ διδασκαλείο βουλευτών. Να περιμένουν.  H Ένωση Κεντρώων μεγαλώνει θα πάρει 15-20% και μπορούν να βγουν την επόμενη φορά. Εγώ περίμενα 35 χρόνια να βγω βουλευτής, Οι κύριοι θέλουν με την πρώτη φορά;» είπε ο κ. Λεβέντης μιλώντας στην εκπομπή “Ακραίως” στον ΣΚΑΪ.

«Δεν κάναμε συμβόλαια. Εάν αυτοί οραματίζονταν ότι μπήκαν σε έναν συνδυασμό και θα βγουν βουλευτές, να το ξεχάσουν. Με τον τρόπο τους, αν καταλήξουν σε εξώδικα, με πείθουν ότι θα πρόδιδαν ενδεχομένως το κόμμα», συνέχισε και κατέληξε: «Εγώ πάνω απ’ όλα δίνω λόγο στην κοινωνία και θέλω την Ένωση Κεντρώων να τη φτάσω στο 20% ενώ οι κύριοι μπορεί να κοιτάζουν την πάρτη τους. Όσοι ήρθαν στην Ένωση Κεντρώων για να κοιτάξουν την πάρτη τους, κλείνει η πόρτα για πάντα. Εγώ έμεινα 35 χρόνια εκτός βουλής και στωικά περίμενα και εξοργίζομαι να βλέπω ανθρώπους τόσο αρπακτικούς».

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ:

aftodioikisi.gr

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button