ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά: Η ημέρα της Γυναίκας στο καφέ ΒΑΒΕΛ

786545«Ο ήλιος έλαμπε ανάμεσα από τις πυκνές φυλλωσιές του Παραδείσου. Ο Αδάμ απολαμβάνει τη μεσημεριανή του σιέστα κάτω από ένα δέντρο, όταν ξαφνικά εμφανίζεται ο Θεός μπροστά του. Κοιτάζοντας τον με αυστηρό ύφος, του λέει:

-Απορώ με εσένα, Αδάμ! Όλη μέρα κάθεσαι.. Σου χάρισα τη ζωή, τον Παράδεισο, και εσύ κοιμάσαι όλη μέρα?

-Ε και τι να κάνω, Θεέ? Φαί έχω, ρούχα δεν χρειάζομαι, οπότε…

-Καλά, εσύ μόνο αυτά χρειάζεσαι? Δεν έχεις ανάγκη από μια συντροφιά?

-Τι συντροφιά δηλαδή?

-Έναν άνθρωπο βρε. Ένα πλάσμα όμορφο και ξεχωριστό, που να σε καταλαβαίνει, να σου συμπαραστέκεται, να σε αγαπάει και να σε φροντίζει. Να περνάτε τις νύχτες αγκαλιά και να σε χαϊδεύει. Να σε κοιτάει στα μάτια και βλέπει τον κόσμο όλο. Να σου προσφέρει ότι καλύτερο έχει. Μια ΓΥΝΑΙΚΑ τέλος πάντων…»

Έτσι δημιουργήθηκε το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου. Η δύναμη της? Τεράστια. Πορευόμενη στην ιστορία του ανθρώπινου είδους ως υποδεέστερη ύπαρξη, μάζευε δυνάμεις για να δείξει την μαχητικότητα της και να διεκδικήσει τη θέση που της αξίζει στην κορωνίδα της Δημιουργίας. Αυτή η πάλη μοιάζει ατελείωτη, έχει κερδίσει πολλές μάχες, όμως ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς…

Λένε ότι οι άντρες έχουν εκ φύσεως τη χάρη του θεού Άρη μέσα τους, οι γυναίκες όμως αποδεικνύονται ισχυρότερες πολεμίστριες. Γιατί η θεά Αφροδίτη τις χάρισε ένα ακόμη όπλο που τις καθιστά ικανές να κυριεύουν κάθε κάστρο, όσο γερά κι αν στέκεται. Στα συστατικά τους έριξε μια γενναία ποσότητα ευστροφίας, ομορφιάς και μυστηρίου.

Έτσι, λοιπόν δημιουργήθηκε το όνειρο. Γιατί η Γυναίκα αυτό είναι. Ένα όνειρο. Η σύσταση της, το κορμί της, η ψυχή της, όλα. Εύπλαστη αλλά σταθερή. Ζητούμενο και επιθυμητό. Τέλεια γεμάτη από ατέλειες. Τι να κάνεις? Αυτό είναι. Όλα τα θέλει και όλα τα ζητάει και όταν τα βρει τότε κάνει πραγματικότητα το σκοπό της δημιουργίας της. Σου χαρίζει τον Παράδεισο.

Γι’ αυτό και εμείς στις 8 Μαρτίου και ώρα 22:30 με ένα από τα καλύτερα σχήματα της πόλης γιορτάζουμε την ημέρα της Γυναίκας στο café-bar ΒΑΒΕΛ, Μητροπόλεως 46. Στο τραγούδι ο Στέφανος Λιαπής & η Ζωή Μασούρα, στο μπουζούκι ο Δημήτρης Ασημάκης και στα πλήκτρα ο Σάκης Γκιόρκας. Τηλέφωνο κρατήσεων 6978077277.

Με εκτίμηση και σεβασμό σε εσάς και την διασκέδαση.

Η Διεύθυνση

Ουσταμπασίδης Παναγιώτης

786345565

 

περισσότερα
Back to top button