ΑθλητικάΚαστοριά

Πρωτέας γιορτάζει σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Τένις

1456283867_20140226-2

Από το 2013 η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τένις (ITF), έχει καθιερώσει την Παγκόσμια Ημέρα Τένις (World Tennis Day) στο πλαίσιο προώθησης, διάδοσης και ενίσχυσης του αθλήματος.  

Η ημερομηνία που έχει οριστεί για το 2016 είναι η Τρίτη 8 Μαρτίου, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρο τον κόσμο αγώνες επιδείξεων από παλιούς και εν ενεργεία αθλητές, με κορυφαία εκδήλωση τις φιλικές αναμετρήσεις: Serena Williams – Caroline Wozniacki και Stan Wawrinka – Gael Monfils, που θα πραγματοποιηθούν αυτή τη μέρα, στο Madison Square Garden στη Νέα Υόρκη.

Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Καστοριάς «ΠΡΩΤΕΑΣ», όπως κάθε χρόνο, θα συμμετέχει ενεργά σε αυτή τη προσπάθεια διάδοσης του αθλήματος, με δωρεάν προπονήσεις τον μήνα Μάρτιο, για μικρούς και μεγάλους που θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο άθλημα, καθώς και με διάφορες άλλες δραστηριότητες που θα ανακοινωθούν άμεσα.

Με την ελπίδα και την προσδοκία να γεμίζουν όλοι οι αθλητικοί χώροι με κόσμο και κυρίως με παιδιά, θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους να πάρουν μία γεύση από το Τένις, το άθλημα που αγαπάμε. Ενός αθλήματος, που στον Πρωτέα, που είναι ο μακροβιότερος Σύλλογος Τένις στην περιοχή μας το γιορτάζουμε κάθε μέρα επί 23 ολόκληρα χρόνια!

 

περισσότερα
Back to top button