Καστοριά

Μπάσκετ: Ανακοίνωση του ΑΣ Καστοριάς για το σημερινό ντέρμπι

KASTORIABASKETMPASKET

Τον ΑΣ Καστοριάς  θα υποδεχθεί το Άργος Ορεστικό, στο ντέρμπι του νομού που θα λάβει χώρα σήμερα Κυριακή (06/03, 17.00) στο κλειστό της πόλης.

Οι δύο γείτονες θα συναντηθούν στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου της Β’ Εθνικής και στο Άργος Ορεστικό αναμένεται να βρεθούν φίλαθλοι αμφότερων των ομάδων. Οι διοικούντες, και των δύο, εξέδωσαν ανακοίνωση εν όψει του ντέρμπι, με το Άργος Ορεστικό να συνιστά την έγκαιρη προσέλευση του κόσμου στο κλειστό και την Καστοριά να ζητάει την επίδειξη φίλαθλης συμπεριφοράς από όλους όσοι δώσουν το παρών.

 

Η ανακοίνωση της Καστοριάς: «Την Κυριακή (06/03) η ομάδα μας δίνει έναν πολύ ιδιαίτερα, αλλά κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Άργους Ορεστικού, στο Άργος Ορεστικό. Η είσοδος είναι επιτρεπτή σε όλους, όπως σε όλα τα παιχνίδια.

Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας και του μπάσκετ να έρθουν στο γήπεδο και να υποστηρίξουμε την ομάδα μας, μέσα σε αθλητικό πλαίσιο, όπως έγινε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο γήπεδο της Καστοριάς».

 

Η ανακοίνωση του Άργους Ορεστικού ΕΔΩ

 

superbasket.gr

 

 

περισσότερα
Back to top button