ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά: Αποκριάτικο πάρτι με κυνήγι θησαυρού, χάσκαρι, μπουμπούνα και βεγγαλικά

01b

Μασκαρευτείτε, φέρτε το μεγαλύτερο σας χαμόγελο και ελάτε στο Αποκριάτικο Πάρτι που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 5:30 μ.μ στο Θέατρο Εκδηλώσεων Του Σχολείου μας!!!!!!!

Θα χορέψουμε, θα παίξουμε και θα διασκεδάσουμε σε ένα πάρτι που θα μας μείνει αξέχαστο!!!! (Το Γαιτανάκι  καθώς και παραδοσιακοί χοροί με την συμμετοχή παιδιών από το σχολείο μας. Παιχνίδια που θα δημιουργήσουν και θα πάρουν μέρος τα παιδιά μας  όπως :Το Κυνήγι του Θησαυρού ,Τυφλόμυγα,  Πινιάτα, Μουσικές Καρέκλες  κ.α.!!!!!!!)

Δεν θα λείπει βέβαια και το αγαπημένο μας Έθιμο : Το Χάσκαρι καθώς και το άναμμα της παραδοσιακής Μπουμπούνας με απίστευτα Βεγγαλικά!!!!!!

Θα υπάρχει δωρεάν μπουφές με Εδέσματα αλμυρά & γλυκά (περιμένουμε την άμεση ανταπόκριση όλων των Μαμάδων για το πιο πλούσιο & εύγευστο μπουφέ !!!!!!)

Ο Σύλλογος σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Καστοριάς θα συλλέξει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες και η προσφορά όλων μας είναι σημαντική.

***Τα έσοδα από τα ροφήματα που θα προσφερθούν από το σύλλογο (0,50 E το ποτήρι αναψυκτικό ,κρασί η καφές ) θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες.

Η Είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Γιατί οι Απόκριες είναι για όλους!!!!!!

Καλά να περάσουμε όλοι μας και κυρίως τα παιδιά μας !!!!!!!!

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 9ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς.

 

 

περισσότερα
Back to top button