Καστοριά

To ”Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί” στηρίζει 39 οικογένειες με 109 άτομα

76543456Κάθε μήνα, σε σταθερή βάση, o εθελοντικός οργανισμός ”Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί” στηρίζει μέσω του Επισιτιστικού Προγράμματος (ΤΕΒΑ) οικογένειες του Νομού μας προσφέροντας τα μηνιαία ψώνια τους με είδη πρώτης ανάγκης. Στο σύνολό τους 39 οικογένειες με 109 άτομα υποστηρίζονται από τον οργανισμό στα πλαίσια του προγράμματος ΤΕΒΑ, λαμβάνοντας  ποσότητες τροφίμων.

Στις 18 και 19 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε διανομή ποσότητας κοτόπουλων, μανταρινιών, και άλλων ειδών διατροφής (ρύζι, φασόλια, μακαρόνια, ζάχαρη ) και ειδών καθαριότητας.Υποστηρικτή σε αυτή τη σημαντική προσπάθειά μας είχαμε την ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη κ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ Σωτήριο ο οποίος τοποθετείται με συνέπεια στο πλευρό των ευπαθών ομάδων του τόπου μας.

Θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε ωστόσο  την κα. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Χαρούλα,  ειδική συνεργάτη του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς,τον κ . ΠΑΓΟΥΝΗ Νικόλαο, αρμόδιο υπάλληλο στην Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και την κα. ΑΓΑΠΗΤΟΥ Όλγα  , κοινωνική λειτουργό της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της περιφερειακής ενότητας Καστοριάς για την πολύτιμη συνεργασία μας.

Ως οργανισμός το “ Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί” στηρίζει ολιστικά οικογένειες που έχουν ανάγκη. Τα άτομα που εξυπηρετούνται ξεπερνούν τις 75 οικογένειες με 160 ανήλικα παιδιά στο Νομό Καστοριάς. Αυτά τα άτομα ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, είναι πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες, άνεργοι γονείς και σε κάθε περίπτωση κάτω από τα όρια της φτώχειας με κίνδυνο κοινωνικού αποκλεισμού.

Το Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί λέει όχι στους αποκλεισμούς και στις διακρίσεις, θέλουμε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών, μία κοινωνία αλληλεγγύης και συνοχής.

περισσότερα
Back to top button