Δυτική ΜακεδονίαΚοζάνη

«Το ΕΣΥ στη Δυτ. Μακεδονία καταρρέει»: Κλειστά Μποδοσάκειο και Μαμάτσειο για επείγοντα παθολογικά περιστατικά

mamatsio_koz

Κραυγή αγωνίας από τους νοσοκομειακούς γιατρούς

Δυστυχώς, το μοιραίο για τις Νοσοκομειακές μονάδες στην Δυτική Μακεδονία επήλθε. Το επιδιωκόμενο από τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών λειτουργικό αδιέξοδο σε κλινικές, τομείς, αλλά και σε ολόκληρες νοσοκομειακές μονάδες είναι πραγματικότητα.
Το «Μποδοσάκειο» ανέστειλε την εφημεριακή του λειτουργία στο σύνολο της, ενώ η Παθολογική κλινική του έβαλε λουκέτο. Το «Μαμάτσειο» αναστέλλει για εφημεριακή του κάλυψη για τα παθολογικά περιστατικά, ενώ λίαν συντόμως θα συμβεί το ίδιο και για τα χειρουργικά. Οι Παιδιατρικές κλινικές λειτουργούν ανά δεκαπενθήμερο ή καθόλου σε όλη την Δυτική Μακεδονία. Έπεται και συνέχεια στο δράμα….
Βουλευτές, υπουργοί, πρωθυπουργοί, νυν και πρώην, καθώς και οι άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, δείχνουν να έχουν μετοικήσει σε άλλους πλανήτες και επιλύουν την ανθρωπιστική κρίση, την οποία οι ίδιοι προκάλεσαν με τις επιλογές τους, με βαρύγδουπες δηλώσεις ευαισθησίας και αγωνιστικότητας από τα έδρανα και το βήμα της Βουλής, ψηφίζοντας όμως νόμους, τροπολογίες και διατάγματα που επιδεινώνουν την ήδη βεβαρυμμένη κατάσταση, ή συγκαλώντας ανούσια συμβούλια επικοινωνιακής σκοπιμότητας.
Κύριε υπουργέ Υγείας, καλείσθε, τόσο ως υπουργός, όσο και ως γιατρός, να αντιμετωπίσετε θεραπευτικά την ασθένεια του ΕΣΥ ή να του χορηγήσετε πιστοποιητικό θανάτου και να προβείτε στον ενταφιασμό του.
Εμείς οι πολίτες, ως μέλη μιας κοινωνίας που εξαθλιώνεται από τις επιλογές σας, διατηρούμε το διατηρούμε το δικαίωμα να αγωνιστούμε για να ανατρέψουμε τα σχέδια σας.

Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αγγελόπουλος Άγγελος

 

kozanimedia.gr

περισσότερα
Back to top button