Ελλάδα

Οι Έλληνες είναι τόφαλοι – Γράφει ο πιτσιρίκος

obesity+concept+highwireΘεόχοντροι είναι οι Έλληνες, σύμφωνα με έρευνα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής που δόθηκε στην δημοσιότητα.

Ένας στους δυο Έλληνες και μια στις τρεις Ελληνίδες είναι υπέρβαροι, αν και τρώνε σανό.

Δεν είναι περίεργο που οι Έλληνες είναι πιο χοντροί από τις Ελληνίδες, αφού για τον άνδρα η κοιλιά είναι κύρος, ενώ για την γυναίκα λίπος.

Οι περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες άνω των 15 ετών είναι υπέρβαροι και παχύσαρκοι, αν και οι κάτω των 15 ετών δεν είναι και τίποτα φιγουρίνια αλλά αυτούς αφενός τους σώζει το ότι μπορεί την κοιλάρα να την πάρουν σε μπόι και αφετέρου το γεγονός πως η έρευνα έγινε μόνο στους άνω των 15 ετών, γιατί, αν πας να ζυγίσεις κάνα δεκατριάχρονο, θα σε καθαρίσει.

Όπως δείχνει η έρευνα, οι Έλληνες δεν κουνάνε την κωλάρα τους ούτε για να πάνε μέχρι το σούπερ μάρκετ, αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται και στο ότι πολλοί δεν έχουν λεφτά για ψώνια, οπότε τι να πάνε να κάνουν στο σούπερ μάρκετ;

Οι Έλληνες δεν περπατούν, οπότε είναι απορίας άξιον ποιοι είναι όλοι αυτοί που πέφτουν συνέχεια πάνω στο πεζοδρόμιο και δεν σε αφήνουν να περάσεις.

Βέβαια, οι Έλληνες μάλλον δεν περπατούν επειδή χρωστούν σε πολύ κόσμο και μπορεί να πετύχουν κάποιον από αυτούς στον δρόμο, οπότε αυτοί που βλέπετε στον δρόμο είναι αυτοί που ψάχνουν αυτούς που τους χρωστάνε.

Πάντως, είναι καλό που ξέρουμε πως οι Έλληνες είναι χοντροί, οπότε δεν κινδυνεύεις να σε πάρει για ξένο κάνας νεοναζί και να σε μαχαιρώσει, αν και τώρα πια μαχαιρώνουν και Έλληνες.

Όπως πάνε τα πράγματα, σε λίγα χρόνια θα μας αναγνωρίζουν όλοι οι λαοί του κόσμου από την εμφάνισή μας.

Μπορεί μάλιστα η λέξη «χοντρός» να αντικατασταθεί σε όλα τα λεξικά του κόσμου με τη λέξη «Έλληνας».

Αυτό θα είναι πολιτικά ορθό, αφού είναι αλλιώς να λες τον άλλο «κωλόχοντρο» κι αλλιώς να τον λες «Έλληνα».

Όπως δείχνει η έρευνα, μπορεί οι Έλληνες να τρώνε σανό αλλά κι ο σανός παχαίνει αν φας πολύ, κι αυτό φαίνεται από τις αγελάδες που, αν και τρώνε σανό, δεν είναι και τίποτα στιλάκια.

Σύμφωνα με την έρευνα, εκτός από σανό, οι Έλληνες τρώνε κρυφά σουβλάκια και κάνουν το ψωμί παπάρα στη σαλάτα, με αποτέλεσμα να είναι χοντροί και να μην μπορούν να πείσουν την Μέρκελ πως είναι πεινάλες, ώστε να κόψει τα Μνημόνια και να αρχίσει να τους μοιράζει προφιτερόλ.

Οι Έλληνες απομακρύνθηκαν από τη μεσογειακή διατροφή, ενώ τώρα απομακρύνονται και από την Μεσόγειο και πάνε να καταστρέψουν και άλλες  χώρες γιατί είναι τελειομανείς και δεν τους αρκεί που κατέστρεψαν την δική τους χώρα.

Η έρευνα δείχνει και διάφορα άλλα στοιχεία, όπως το ότι πολλοί Έλληνες δεν έχουν κάποιον να τους στηρίξει και να τους βοηθήσει, αλλά αυτά δεν θα τα γράψω αφενός γιατί είναι πολύ δυσάρεστα και αφετέρου γιατί τα ζείτε και τα βλέπετε κάθε μέρα, οπότε δεν χρειάζεστε καμία ηλίθια έρευνα για να τα μάθετε.

(Επειδή όλοι με ρωτούν πως καταφέρνω και έχω αυτό το υπέροχο αλαβάστρινο σώμα που κολάζει και παπά –μόνο παπά κολάζει- θα σας γράψω κάποια στιγμή την καθημερινή μου διατροφή, όπως και το ποιες 3-4 ασκήσεις κάνω για δέκα λεπτά κάθε μέρα, για να είμαι σε τέλεια φόρμα και να μην μοιάζω με Έλληνα.)

pitsirikos.net

περισσότερα
Back to top button