Καστοριά

ΕΝ-ΔΗΜΟ: Θετικοί οι Καστοριανοί στη δημιουργία υδατοδρομίου (ρεπορτάζ)

karanikolopoulosΜετά από «τρικυμίες» αρκετών χρόνων, τα υδροπλάνα φαίνεται πως θα προσγειωθούν τελικά στα νερά της Ορεστιάδας , συνδέοντας αεροπορικώς την Καστοριά με άλλες περιοχές ανά την Ελλάδα που διαθέτουν υδατοδρόμια!

Προς αυτή την κατεύθυνση συνηγορεί και ο κόσμος της Καστοριάς και αυτό  αποδεικνύεται  μέσα από το δημοψήφισμα που υλοποιεί και το οποίο βρίσκεται ακόμη  σε ισχύ η δημοτική παράταξη  ΕΝ ΔΗΜΟ.

Όπως δήλωσε στη ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ο επικεφαλής της παράταξης, κ. Αθανάσιος Καρανικολόπουλος το δημοψήφισμα υλοποιείται για να  διαπιστώσουν πως αντιλαμβάνεται η κοινωνία της Καστοριάς κάποια θέματα του δημοτικού συμβουλίου: « Ουσιαστικά εκπαιδεύουμε τους πολίτες να συμμετέχουν και αυτοί στις αποφάσεις που παίρνονται . Με τα αποτελέσματα που βγήκαν μέχρι στιγμής από το δημοψήφισμα», όπως ενημέρωσε ο κ Καρανικολόπουλος, «ο  κόσμος της  Καστοριάς θέλει να γίνει  υδατοδρόμιο και μάλιστα με μεγάλη διαφορά . Βέβαια, όπως  υποστήριξε,  δεν έχει  ακόμη ξεκαθαρίσει η  αντιπροσωπευτικότητα του δείγματος.

« Πρέπει να φτάσουμε τουλάχιστον στις  300  ψήφους και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στις 160. Πάντως, η κοινωνία θέλει το υδατοδρόμιο  και πιστεύω ότι από αυτή την ενέργεια θα προβληθούν  και τα θετικά της όλης ιστορίας» ,κατέληξε .

 

Δώρα Κωτσοπούλου

Εφημερίδα ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

περισσότερα
Back to top button