Ελλάδα

Η Ευρωπαϊκή Ένωση κλείνει τα σύνορα και για τους Έλληνες – Γράφει ο πιτσιρίκος

frontiersΑναστάτωση έχει προκαλέσει σε όλη τη χώρα η είδηση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση θα κλείσει τα σύνορα και για τους Έλληνες. Ήδη, χιλιάδες Έλληνες προσπαθούν να φτάσουν ακόμα και περπατώντας στα σύνορα, για να δραπετεύσουν από την Ελλάδα πριν κλείσουν τα σύνορα.

Όπως δήλωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος Ρούντολφ Ες, τα σύνορα της Ελλάδας θα κλείσουν επειδή οι Έλληνες έχουν έρθει σε επαφή με τους πρόσφυγες και μπορεί να κουβαλάνε αρρώστιες.

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους Έλληνες να μολύνουν τους καθαρούς Ευρωπαίους» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρούντολφ Ες.

Σύμφωνα με τον Ευρωπαίο επίτροπο, όποιος Έλληνας προσπαθεί να διαφύγει από την Ελλάδα, θα εκτελείται επί τόπου και θα καίγεται αμέσως, ώστε να καούν και τα μικρόβια.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση πιστεύει πως οι Έλληνες έχουν μολυνθεί ανεπανόρθωτα με τον ιό του ραγιαδισμού και τον ιό της χαπατοσύνης, οπότε μπορεί να τους μεταδώσουν και στους άλλους Ευρωπαίους, και να κινδυνέψουν οι αγορές.

Για αυτό το λόγο, δεν θα επιτρέπεται στους τουρίστες να έρχονται στην Ελλάδα, μέχρι να εκκενωθούν μερικά νησιά από τους Έλληνες κατοίκους τους, ώστε να μπορούν να τα επισκέπτονται οι τουρίστες.

Παράλληλα, η Ευρωπαϊκή Ένωση σκοπεύει να κάνει μερικά ακόμα πειράματα στην Ελλάδα -μετά τα Μνημόνια-, αφού η Ελλάδα θα γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα με κλειστά σύνορα και θα μπορούν να δοκιμάσουν στους Έλληνες μερικές ουσίες που μέχρι τώρα τις είχαν δοκιμάσει μόνο σε ποντίκια.

Η ζωή στην Ελλάδα θα γίνει και ζωντανό τηλεοπτικό σόου -αφού θα μπουν κάμερες σε όλο το προτεκτοράτο-, ώστε οι Ευρωπαίοι να μπορούν να παρακολουθούν 24 ώρες το 24ωρο τους Έλληνες και να γελάνε με τις περιπέτειές τους.

Άγνωστο παραμένει το τι θα γίνει με τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που διέφυγαν τα τελευταία χρόνια από την Ελλάδα, αφού πολλοί από αυτούς έχουν αλλάξει τα στοιχεία τους και έχουν πλαστά διαβατήρια, ενώ κάποιοι έκαναν και πλαστικές εγχειρήσεις για να μοιάζουν με καθαροί Ευρωπαίοι.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αν η Ευρωπαϊκή Ένωση θα επιτρέψει στους Έλληνες να κρατήσουν τα χρήματα και τα τιμαλφή τους, ο Ρούντολφ Ες είπε πως δεν χρειάζεται να τους τα πάρουν γιατί τους έχουν πάρει ήδη όλη τη χώρα, οπότε τίποτα πια δεν ανήκει στους Έλληνες.

Ενθουσιασμένοι με τις εξελίξεις είναι οι Μένουμε Ευρώπη, οι οποίοι διοργανώνουν το απόγευμα συγκέντρωση στο Σύνταγμα για να εκφράσουν την υποστήριξή τους στην απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να κλείσει τα σύνορα στους Ελληνες.

Σατιρικο αρθρο pitsirikos.net

περισσότερα
Back to top button