Καστοριά

Καστοριά: Φτάνει πια αυτή η κόντρα!

DSCF1394_1

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει τελευταία με βαριές αλληλοκατηγορίες των ιδιοκτητών ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ της 1ης & 2ης πιάτσας και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Καστοριάς, σχετικά με τις θέσεις στάθμευσης, μπροστά από τον δημοτικό χώρο του κτιρίου της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, επί της Αθ. Διάκου.

Μιά κόντρα, η οποία κατά τη γνώμη μας θα μπορούσε να είχε λήξει εν τη γενέσει της και να μή πάρει τις διαστάσεις που πήρε, αν η αρμόδια Αντιδημαρχία Καστοριάς,  διαχειρίζονταν με μεγαλύτερη υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα, το εν λόγω θέμα.

Η λύση στο πρόβλημα βρίσκεται κατά τη γνώμη μας, στη η συνεννόηση που θα πρέπει να υπάρξει, μεταξύ των ενδιαφερόμενων πλευρών και βέβαια του αρμόδιου Αντιδημάρχου, για το πού θα χαραχθούν οριστικά πλέον οι τέσσερις αυτές θέσεις μέσα στον χώρο, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 306/13 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τις οποίες θα πρέπει να τηρούν με αυστηρότητα όλες οι πλευρές, για να μη συνεχίζονται τα παρατράγουδα.

Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, προσφέρουν σημαντικό κοινωνικό έργο και είναι κρίμα, να βρίσκονται σε συνεχή αντιπαράθεση, για ένα θέμα που μπορεί να λυθεί με συνεννόηση και καλή πίστη.

 

Εφημερίδα ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 

 

περισσότερα
Back to top button