ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

ΕΠΣ Καστοριάς: Το Pre-game της σημερινής 19ης αγωνιστικής με το μεγάλο ντέρμπι

55f6573b4d8f06c5c958a909d4d765a2_XL

Οι ανακατατάξεις στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, που προέκυψαν έπειτα από τα αποτελέσματα των αγώνων του περασμένου Σαββάτου, βάσει των οποίων ο Κάστορας υποχρεώθηκε σε «έξωση» από το …ρετιρέ της βαθμολογίας,

όπου – για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν -εγκαταστάθηκε ο «Μέγας Αλέξανδρος» Καλλιθέας, αλήθεια είναι, ότι … εκτίναξαν στα ύψη το ενδιαφέρον όσων τρέφουν ακόμη εκτίμηση στο ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο και πηγαίνουν ανελλιπώς – «βρέξει, χιονίσει» – σε κάποιο παιχνίδι κάθε απόγευμα Σαββάτου.

Στο πλαίσιο, εν προκειμένω, των αλλαγών που δημιουργήθηκαν  στην κορυφή, η αυριανή 19η αγωνιστική, γεγονός είναι, ότι παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, με την αναμέτρηση Α.Γ.Σ.Κ. Καστοριά- «Μέγας Αλέξανδρος» Καλλιθέας να «αιχμαλωτίζει» τα βλέμματα των «εραστών» του τοπικού μας ποδοσφαίρου, ενώ, χωρίς αμφιβολία, η συγκεκριμένη «στροφή» της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου συμπεριλαμβάνει και άλλα -σημαντικής βαθμολογικής σημασίας –  παιχνίδια, όπως π.χ. του Παναργειακού με την «Αστραπή» Μεσοποταμίας, του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου με τον ΠΑΣ Λεύκης κ.α.

Επιστρέφοντας, ωστόσο, στην αυριανή (3 μ.μ ) κόντρα της Καστοριάς με την Καλλιθέα, αναφοράς άξιο, είναι το γεγονός, ότι οι δύο ομάδες υπόσχονται καλό παιχνίδι -μέσα σε αθλητικά πλαίσια – στο οποίο, βεβαίως, η καθεμιά θα επιδιώξει τη νίκη για τους δικούς της λόγους, οι «ερυθροκίτρινοι» για να δημιουργήσουν καλύτερες ακόμη συνθήκες για την παραμονή τους στην κατηγορία και οι «κυανοκίτρινοι» για να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία, έχοντας, ταυτόχρονα, αμφότερες ηθικόν … ακμαιότατον, έπειτα από τις απανωτές τους επιτυχίες. Για την ιστορία, να σημειωθεί, πως στον α’ γύρο ο «Μέγας Αλέξανδρος» είχε νικήσει την Καστοριά με σκορ 4-0.

Αναφορικά, τώρα, με τον 2ο στην κατάταξη Κάστορα, που σε διάστημα μίας μόλις εβδομάδας έκανε δύο … στραβοπατήματα σε…

Διαβάστε όλο το Pre-game στη ΣΕΝΤΡΑ

 

περισσότερα
Back to top button