ΑγροτικάΚαστοριά

Δημήτρης Μόσχος: Απογοήτευση από τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό

moshos

«Το τι μέλλει γενέσθαι στα μπλόκα, θα κριθεί στις επόμενες ώρες»

Με τη φράση «δεν αλλάζει τίποτα, μας επανέλαβε ό,τι είπε στους συναδέλφους μας στη συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα», ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής των οκτώ μπλόκων στη Δυτική Μακεδονία, Δημήτρης Μόσχος, εξέφρασε την απογοήτευσή του από τα αποτελέσματα του σημερινού διαλόγου με τον πρωθυπουργό.

«Άφησε από έξω από τη φορολογία τη συνδεδεμένη και την εξισωτική, ενώ για το αφορολόγητο το έθεσε στις 12.000 ευρώ (συμπεριλαμβανόμενων και των ασφαλιστικών εισφορών) και 3.000 ευρώ για κάθε παιδί», μας είπε χαρακτηριστικά. «Το μόνο θετικό είναι το αφορολόγητο των 9.500 ευρώ, κάτι που δεν υπήρχε στο προσχέδιο που παρουσιάστηκε πρόσφατα», μας επισήμανε.

Λέγοντας «αμφιβάλλω αν η ελληνική κυβέρνηση θα κατεβάσει για ψήφιση στη Βουλή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο», απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο κ. Μόσχος σημείωσε πως «το τι μέλλει γενέσθαι στα μπλόκα, θα κριθεί στις επόμενες ώρες».

Αυτήν την ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη τής αντιπροσωπείας που συμμετείχε στο ραντεβού με τον Αλ. Τσίπρα, προκειμένου να αποτιμήσουν όσα ειπώθηκαν και να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Από τη Βόρεια Ελλάδα στη σημερινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό, συμμετείχαν, πέραν του κ. Μόσχου, εκπρόσωποι από τα μπλόκα των Προμαχώνα, Μάλγαρα και Αμύνταιο.

 

real.gr

 

περισσότερα
Back to top button