ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Εννιάωρος αποκλεισμός της Εγνατίας στο ‘Αργος Ορεστικό – Τα μπλόκα σήμερα Τρίτη 23/2

mploko

Αμετακίνητοι στις αρχικές τους θέσεις, οι αγρότες στη Δυτική Μακεδονία συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους. Στις 8 το βράδυ, σε γενική συνέλευση αναμένεται να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους, κάνοντας ταυτόχρονα και τον απολογισμό της δράσης τους μέχρι σήμερα. Σημειώνεται ότι οι συμμετέχοντες στα μπλόκα των προαναφερόμενων περιοχών, αναμένουν την απάντηση στο αίτημα που κατατέθηκε από τη Νίκαια για νέα συνάντηση με κυβερνητικά στελέχη.

 

Το σημερινό πρόγραμμα κινητοποιήσεων στη Δυτική Μακεδονία, είναι:

– Τελωνείο Κρυσταλλοπηγής στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία(24ωρος αποκλεισμός από τις 11 το πρωί) και Νίκης με την ΠΓΔΜ (10:00-16:00 και 18:00-00:00 αποκλεισμός). Τονίζεται ότι όταν δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο, οι επικεφαλής των μπλόκων στα τελωνεία, δίνουν «ελευθέρας» για εκτόνωση της κατάστασης, αλλά κυρίως για την αποφυγή της ταλαιπωρίας των αυτοκινητιστών.

Γρεβενά-πρώτη έξοδος προς την Εγνατία Οδό με κατεύθυνση τα Ιωάννινα 12:00-16:00 και στα δύο ρεύματα και οι παρακαμπτήριοι.

Νεάπολη Τσοτυλίου (14:00-19:00).

– Στο ‘Αργος Ορεστικό κάθετα στην Εγνατία, στον δρόμο προς Καστοριά, 09:00-18:00

– Αποκλεισμός και σε Αγία Κυριακή και Δεσκάτη 09:00 -18:00.

– Στα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης σήμερα θα γίνει αποκλεισμός 12:00-13:00, ενώ επισημαίνεται ότι το συγκεκριμένο μπλόκο αποτελεί και το μοναδικό από την Δυτική Μακεδονία που παραμένει στους κόλπους της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων.

Σε επ΄ αόριστον αποκλεισμό προχώρησαν από τις 17: 00 χθες οι συμμετέχοντες στο μπλόκο που έχουν στήσει στον κόμβο Αντιγόνου στο Αμύνταιο.

 

avgi.gr

 

περισσότερα
Back to top button