ΑγροτικάΆργος ΟρεστικόΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Καστοριά: Τα μπλόκα σήμερα Δευτέρα 22/2 – Ο Δημήτρης Μόσχος στον Τσίπρα

mploko

Στάση αναμονής κρατούν σήμερα και αύριο και οι αγρότες στη Δυτική Μακεδονία, ενόψει, τόσο της σημερινής συνάντησης με τον πρωθυπουργό των εκπροσώπων που τάχθηκαν με το μπλόκο των Τεμπών, όσο και αυτής που έχει ζητηθεί για αύριο από τους εκπροσώπους των μπλόκων που τάχθηκαν μ’ αυτό της Νίκαιας.

Ήδη στην Αθήνα βρίσκεται ο κ. Μενέλαος Μακρυγιάννης ως εκπρόσωπος του μπλόκου του Πολυμύλου, ο οποίος θα παρευρεθεί στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι.

Χθες στην Νίκαια Λάρισας συναντήθηκαν εκπρόσωποι των υπολοίπων οκτώ μπλόκων της Δυτικής Μακεδονίας τα οποία αποφάσισαν ομόφωνα να ταχθούν με την πρόταση του τοπικού για νέα συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, ενώ εξέλεξαν ως εκπροσώπους για την συνάντηση αυτή την Διαμάντω Κρητικού, επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου του Αντιγόνου, και τον Δημήτριο Μόσχος, επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου του Άργους Ορεστικού.

Η Εγνατία Οδός αναμένεται να παραμείνει ανοιχτή, τόσο στο μπλόκο του Πολυμύλου όσο και του ανατολικού κόμβου των Γρεβενών,

ενώ αντίθετα ο κάθετος άξονας Σιάτιστας-Κρυσταλλοπηγής θα παραμείνει κλειστός από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 3 το απόγευμα στο ύψος του κόμβου του Άργους Ορεστικού  

και από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα στον κόμβο της Νεάπολης Κοζάνης.

 

Θωμάς Νασιάδης

ert.gr

 

περισσότερα
Back to top button