ΑθλητικάΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Έρχονται στην Καστοριά: Run Greece 2016 και “Δρόμος Βουνού”

raptis

Πολύ σημαντικές δηλώσεις για τον αθλητισμό της Καστοριάς  έκανε εχθές ο γραμματέας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας κ. Θανάσης Ράπτης  στην εκδήλωση βραβεύσεων των αθλητών και των συλλόγων που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Καστοριάς.

Ο κ. Ράπτης εξήγγειλε την πραγματοποίηση αγώνων “Δρόμου Βουνού” στην πόλη μας. Η διαδρομή θα ξεκινάει από τη Μαυριώτισσα και θα περνάει από τον Άγιο Σωτήρα και τον Προφήτη Ηλία, θα φτάνει στον Άγιο Αθανάσιο και από κει θα κατηφορίζει προς την πόλη . Η συνολική απόσταση θα είναι 10 χιλιόμετρα και ο αγώνας προγραμματίζεται για τον Οκτώβριο.

Ανακοίνωσε επίσης ότι θα πραγματοποιηθούν 14 συνολικά εκδηλώσεις αθλητισμού στη Δυτική Μακεδονία μέσα στο 2016 , ενώ στο Run Greece που θα λάβει χώρα στις 15 Μαΐου στην Καστοριά , οι αθλητές που θα συμμετάσχουν θα φτάσουν τους 3000!

Στις 16 Απριλίου θα γίνει το Βαλκανικό Πρωτάθλημα στη Φλώρινα, ενώ ακόμη θα πραγματοποιηθεί επιστημονική ημερίδα για τη διοργάνωση και την ενημέρωση των δρομέων, του μαζικού κινήματος των αθλητών και των προπονητών.

https://www.youtube.com/watch?v=NbsHOwo0fCo

περισσότερα
Back to top button