Καστοριά

Επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις, παύουν να είναι συμπτώσεις… (του Παναγιώτη Κωστούλα)

kostoulaspanagiotis

1. Το 2011 ήταν μαζί χέρι χέρι στις πλατείες των αγανακτισμένων βρίζοντας από κοινού το κοινοβούλιο.

2. Το 2014 οι συριζαίοι ως αντιπολίτευση ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΝ στη βουλη τη διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης της ΧΑ.

3. Ακουλουθεί η δήλωση Νίκου Βούτση περί “πολιτικής δίωξης” εναντίον της ΧΑ από την τότε κυβέρνηση που δικαιώνει όλη την θυματοποιητική της προπαγάνδα.

4.Στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2014 οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ γλύφουν εν ψυχρώ του χρυσαυγίτες εν όψει του 2ου γύρου. Η υπόγεια συμμαχία αποδίδει.

5. Το φθινόπωρο του 2014 συνεργάζονται ευθέως και απροκάλυπτα στη βουλή όταν ο ΣΥΡΙΖΑ δέχεται να προσμετρηθούν οι ψήφοι της ΧΑ κατά την κατάθεση πρότασής του για δημοψήφισμα για την πώληση του ΑΔΜΗΕ.

6. Τον Ιανουάριο του 2015 κάνουν πρόεδρο της Βουλής τη μάνα του λόχου της ΧΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία συνάπτει πλέον ευθεία και αμακιγιάριστη συμμαχία μαζί τους.

7. Την ίδια ώρα ο κεντρικός γελωτοποιός/προπαγανδιστής του καθεστώτος Λάκης Λαζόπουλος κάνει τα πάντα για να ξεπλύνει τη ΧΑ ισχυριζόμενος σε κάθε του εκπομπή ότι η δολοφονία Φύσσα ήταν στημένη για να ενοχοποιηθεί η ΧΑ!

8. Ένα χρόνο κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-AΝΕΛ η Χ.Α. κάθεται σούζα απέναντι στην κυβέρνηση, την ίδια ώρα που η δίκη της αναβάλλεται συνεχώς κι επ’ αόριστον με αποτέλεσμα ένα ένα τα ναζιστικά καθάρματα να αποφυλακίζονται.

9. Κατά την πρόσφατη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ποντίων κατά της δήλωσης Φίλη περί γενοκτονίας οι χρυσαυγίτες επιλέγουν να επιτεθούν στον βουλευτή της ΝΔ Κουμουτσάκο!

10. Σήμερα ανακοινώνεται και η αποφυλάκιση του Ρουπακιά.

 

Στην ανακριτική και στη θεωρία πιθανοτήτων υπάρχει ένας κανόνας: επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις παύουν να είναι συμπτώσεις.

 

 

περισσότερα
Back to top button