ΑγροτικάΆργος ΟρεστικόΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Καστοριά: Τα μπλόκα σήμερα Παρασκευή 19/2

mploka25

Σκληραίνουν τη στάση στα μπλόκα τους και οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίοι συνεχίζουν το κλείσιμο των δρόμων.

Από τις 12-1 το μεσημέρι αναμένεται να κλείσει σήμερα η Εγνατία Οδός στα διόδια του Πολυμύλου, στο ρεύμα από Κοζάνη προς Θεσσαλονίκη, ενώ αναμένεται να κλείσει επίσης από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το και στον ανατολικό κόμβο της πόλης των Γρεβενών.

Ο κάθετος άξονας της Εγνατίας οδού Σιάτιστας-Κρυσταλλοπηγής αναμένεται να παραμείνει κλειστός έως τις 3 το μεσημέρι στο ύψος του κόμβου του Άργους Ορεστικού

και από τις 2 το μεσημέρι μέχρι και τις 6 το απόγευμα αναμένεται να κλείνει κατά διαστήματα στο ύψος του κόμβου του της Νεάπολης Κοζάνης, με την κίνηση των αυτοκινήτων να γίνεται μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού Κοζάνης-Καστοριάς.

Μέχρι τις 10 το βράδυ θα κλείσει το τελωνείο της Νίκης και από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα το τελωνείο Κρυσταλλοπηγής.

Την Κυριακή από τις 12-2 το μεσημέρι οι αγρότες του μπλόκου του Πολυμύλου θα μεταβούν στη γέφυρα των Σερβίων, επί της Εθνικής Οδού Κοζάνης-Λάρισας, την οποία και θα αποκλείσουν.

Θωμάς Νασιάδης

ert.gr

περισσότερα
Back to top button