ΑγροτικάΆργος ΟρεστικόΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Καστοριά: Τα μπλόκα σήμερα Πέμπτη 18/2

mplokoΣκληραίνουν τη στάση στα μπλόκα τους και οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίοι συνεχίζουν το κλείσιμο των δρόμων.

Γύρω στις 11 το πρωί οι αγρότες του μπλόκου του Πολυμύλου αναμένεται να κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΟΥ Κοζάνης, ενώ την ίδια ώρα θα αποφασίσουν αν θα κλείσουν από τις 12 έως τη 1 το μεσημέρι την Εγνατία Οδό στα διόδια του Πολυμύλου, στο ρεύμα από Κοζάνη προς Θεσσαλονίκη.

Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα αναμένεται να κλείσει η Εγνατία οδός στον ανατολικό κόμβο της πόλης των Γρεβενών, όπως και η παλαιά Εθνική Οδός Γρεβενών-Κοζάνης, με την κίνηση των αυτοκινήτων να γίνεται ως επί το πλείστον μέσω της επαρχιακής οδού Πόρου-Κνίδης-Αιανής-Κοζάνης και το αντίθετο. Χθες το βράδυ στο μπλόκο των Γρεβενών μετέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής, Χρήστος Μπγιάλας, ο οποίος είχε συζήτηση με τους αγρότες, οι οποίοι του έθεσαν για μια ακόμη φορά τα αιτήματά τους.

Ο κάθετος άξονας της Εγνατίας οδού Σιάτιστας-Κρυσταλλοπηγής αναμένεται να κλείσει από τις 9 έως και τις 3 το μεσημέρι στο ύψος του κόμβου του Άργους Ορεστικού

 

και από τις 2 το μεσημέρι μέχρι και τις 6 το απόγευμα αναμένεται επίσης να κλείσει κατά διαστήματα στο ύψος του κόμβου του της Νεάπολης Κοζάνης, με την κίνηση των αυτοκινήτων να γίνεται μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού Κοζάνης-Καστοριάς.

ert.gr

περισσότερα
Back to top button