ΑθλητικάΕλλάδαΚαστοριά

Πινγκ – Πονγκ: Καλές εμφανίσεις για τους νεαρούς αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΧΑΝΘ (βίντεο)

XANTH_open_geniko_3

Το Σαββατοκύριακο 13-14/2/2016 πραγματοποιήθηκε το 1ο αναπτυξιακό πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης και το 10ο για την φετινή χρονιά.

Σε ένα αγωνιστικό διήμερο όπου ήταν γεμάτο ενθουσιασμό, παλμό και υπέροχες παραστάσεις, το ιστορικό σωματείο της Χ.Α.Ν.Θ. τίμησε δεόντως την επιτραπέζια αντισφαίριση αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια από τους αθλητές, προπονητές και συνοδούς των ομάδων.

Η επιβεβαίωση της τεράστιας απήχησης που παραδοσιακά σημειώνουν τα όπεν της Θεσσαλονίκης είναι ότι σημειώθηκε πανελλήνιο ρεκόρ συμμετοχών στο θεσμό με 314 αθλητές από συνολικά 64 σωματεία από όλη την Ελλάδα. Οι αθλητές ήταν από τα σωματεία των περιοχών: Αθήνα, Δράμα, Καβάλα, Φλώρινα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πάτρα, Πολύγυρου Χαλκιδικής, Καστοριά, Αλεξανδρούπολη, Βέροια, Λέσβο, Ορεστιάδα, Λάρισα, Βόλο, Χανιά, Έδεσσα, Κοζάνη, Ιωάννινα και Καρδίτσα.

 

Όσο αφορά τον Α.Σ.Μ. Καστοριάς “”Ο Κένταυρος ” συμμετείχε με τρεις αθλητές οι οποίοι πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις στους περισσότερους αγώνες τους κατακτώντας στο τέλος πολύ καλές θέσεις.

Πιο αναλυτικά στην κατηγορία των παμπαίδων συμμετείχαν δυο Καστοριανοί αθλητές: ο Μοσχάκης Νικόλαος ο οποίος κατέκτησε την 28η θέση (σε σύνολο 61 αθλητών) με 3 νίκες και 5 ήττες .

Ο αδερφός του Μοσχάκης Δημήτριος οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες κατέκτησε την 42η θέση (σε σύνολο 61 αθλητών) έχοντας 4 νίκες και 4 ήττες.

Ο τρίτος αθλητής της καστοριανής ομάδας Βαενάς Χρήστος αγωνίστηκε στην κατηγορία των παίδων έχοντας δύσκολο όμιλο κατέκτησε την 59η θέση (σε σύνολο 84 αθλητών) έχοντας 5 νίκες και 3 ήττες.XANTH_open_geniko_3

 

 

περισσότερα
Back to top button