Καστοριά

O Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς απαντάει στα Σωματεία ΤΑΞΙ

aimodotes

Σε τοπική καθημερινή εφημερίδα δημοσιεύθηκε η  απάντηση των Σωματείων ΤΑΧΙ Καστοριάς σε όσα κατήγγειλε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς   την 11η Φεβρουαρίου και άπτονται την στάση της Δημοτικής Αρχής και του ιδίου Σωματείου έναντι του Συλλόγου μας .

Με την παρούσα επιστολή θέλω να τονίσω ότι , κατά την συνέντευξη τύπου  της Πέμπτης 11ης Φεβρουαρίου , ως πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών  Καστοριάς κατήγγειλα κατ` αρχήν , τη μη εφαρμογή της υπ` αριθμ. 306/2013 απόφασης του Δ.Σ. Καστοριάς .  Η καταγγελία έγινε από τον Σύλλογο  Εθελοντών Αιμοδοτών, ο οποίος εκπροσωπεί 2000 – περίπου  – ενεργά μέλη και όχι από τον Στέλιο Πουλιώνη.

Δυστυχώς οι κύριοι των Σωματείων ΤΑΧΙ Καστοριάς , δεν έχουν αντιληφθεί ούτε αυτό το προφανές γεγονός , είναι δυνατόν να αναγνωρίσουν την αήθη , άνανδρη και άδικη συμπεριφορά τους έναντι του Συλλόγου ;

Τα προαναφερόμενα έχουν καταστήσει σαφές προς όλους , το ηθικό ανάστημα όλων όσοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα , τα οποία – ως παράνομες και παράτυπες ενέργειες –  έχω καταθέσει με κάθε λεπτομέρεια στην από 11 Φεβρουαρίου συνέντευξη τύπου που έδωσα προς τα τοπικά Μ.Μ.Ε. και στην οποία αναφέρομαι  διαρκώς , χωρίς την πρόθεση να προσθέσω ή να αφαιρέσω το παραμικρό.

Λυπάμαι για την συνεχιζόμενη απρεπή στάση και συμπεριφορά τους ,  δηλώνω ότι όλα όσα αναφέρουν είναι ψευδή , ανυπόστατα και συκοφαντικά , ντρέπομαι γιατί δεν αναγνωρίζουν την προσφορά του Συλλόγου στο κοινωνικό σύνολο και ξεκαθαρίζω ότι ως πρόεδρος του Συλλόγου είμαι περήφανος για το έργο του και θα συνεχίσω  να ενδιαφέρομαι για την εύρυθμη λειτουργία του .

Κύριοι αυτοκινητιστές, ο Σύλλογος στον οποίο έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος , δεν είναι δικός μου, ανήκει σε όλους μας και προσφέρει σε όλους όσοι έχουν ανάγκη αίμα , δηλαδή  κάτι που δεν αγοράζεται αλλά έχει ανεκτίμητη αξία.Εύχομαι κανείς από εσάς να μη χρειασθεί ποτέ μετάγγιση αίματος , αλλά είναι τουλάχιστον λυπηρό να μην είστε αρωγοί αυτού του Συλλόγου.

Κατά τα λοιπά δεν επιθυμώ διάλογο αυτής της μορφής και αυτού του επιπέδου , ισχύουν όλα όσα κατήγγειλα (ως πρόεδρος του Συλλόγου) στην προαναφερόμενη συνέντευξη τύπου , επιφυλασσόμαστε  παντός νομίμου δικαιώματός μας και ελπίζουμε να μη νιώσουμε ότι αντιμετωπιζόμαστε  από την Δημοτική Αρχή και το Σωματείο ΤΑΧΙ Καστοριάς ως πολίτες Β΄ Κατηγορίας.

 

Καστοριά 16 Φεβρουαρίου 2016

–   Ο   –

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. Σ.Ε.Α.

Πουλιώνης Στέλιος

 

Σύλλογος Αιμοδοτών Καστοριάς: Προκλητική αδιαφορία και εμπαιγμός για τις θέσεις στάθμευσης

 

Ο Δήμος Καστοριάς για την καταγγελία των Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς

 

Σωματεία ιδιοκτητών Ταξί Καστοριάς: ‘’ Ο κ. Πουλιώνης ψεύδεται ‘’

 

Ανεγκέφαλοι καταστρέφουν συστηματικά το ασθενοφόρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών

 

περισσότερα
Back to top button