ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η κοπή της βασιλόπιτας στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς (φωτο)

SONY DSC

Με την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ. Σεραφείμ, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Π.Ε. Καστοριάς, από τον Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Αδαμόπουλο, στην αίθουσα αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου.

Κατά τον χαιρετισμό του, Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σ. Αδαμόπουλος ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους, κάνοντας αναφορά στο στελεχιακό δυναμικό, τονίζοντας ότι: «Με συλλογικότητα και συνεργασία μπορούμε να αντιμετωπίζουμε καλύτερα τα εμπόδια που ανακύπτουν μπροστά μας, λειτουργώντας πάντοτε με γνώμονα την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας».
Στη συνέχεια μοιράστηκε η πίτα στις διευθύνσεις και τις υπηρεσίες που στεγάζονται στο Διοικητήριο, ενώ «τυχερή» ήταν η Ανδρονίκη Γαργάλα, υπάλληλος της Εταιρίας Τουρισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας & Εμπορίου Αμαλία Κούσκουρα, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Βάσσος Πασχάλης, Θεόφιλος Ζυμπίδης, Πρόεδρος της Εταιρίας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας και Περιφερειακός Σύμβουλος Παναγιώτης Κώττας, εκπρόσωποι του Δήμου Καστοριάς, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας  και όλοι οι εργαζόμενοι.

SONY DSC

4 2 (1)

 

 

 

περισσότερα
Back to top button