Ελλάδα

Ο Πάνος Καμμένος έχασε 35 κιλά με βελονισμό

133133

Όσοι έχει τύχει να δουν από κοντά τον τελευταίο καιρό τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο θα το καταλάβουν αμέσως. Το ίδιο και όσοι παρατηρήσουν προσεκτικά τις φωτογραφίες του. Ο υπουργός έχει χάσει κιλά, πολλά κιλά.

Οι φωτογραφίες από τη χθεσινή του αυτοψία στο Κέντρο Μετεγκατάστασης Προσφύγων στο Σχιστό είναι αδιάψευστος μάρτυρας της προσπάθειας που και ο ίδιος έχει ομολογήσει ότι κάνει το τελευταίο διάστημα. Ο κ. Καμμένος τα τελευταία χρόνια και ειδικά το τελευταίο διάστημα μετά τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση είχε βάλει αρκετά κιλά, όπως άλλωστε και ο κυβερνητικός του εταίρος Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μέσα σε ένα χρόνο μοιάζει να έχει μεταμορφωθεί εμφανισιακά.

Ωστόσο, ο Πάνος Καμμένος, εδώ και λίγο καιρό κάνει τη δική του προσπάθεια να γίνει πιο κομψός, μια προσπάθεια που όπως φαίνεται έχει αποτελέσματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπουργός Εθνικής Αμυνας δεν υποβάλλεται σε κάποια ιδιαίτερα στερητική δίαιτα. Προσέχει μεν τη διατροφή του αλλά κάνει και βελονισμό, σε πασίγνωστη βελονίστρια που φημίζεται για την αποτελεσματικότητα των θεραπειών της και η οποία βρίσκεται εκτός Αθηνών. Λέγεται, μάλιστα, ότι ο κ. Καμμένος για κάποιο μικρό διάστημα κυκλοφορούσε με τις ειδικές μικρές βελόνες, που χρησιμοποιούνται σε τέτοιες θεραπείες, στα αυτιά.

Την προσπάθεια του να αδυνατίσει είχε αποκαλύψει και ο ίδιος, στις 26 Ιανουαρίου, ενώ ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Mega. Οι παρουσιαστές της εκπομπής τον είχαν υποδεχθεί στη σύνδεση που είχαν κάνει με το γραφείο του στο υπουργείο λέγοντάς του: «Βλέπω εδώ στιλάκι καινούριο» καθώς και «Από τότε που έχουμε να τα πούμε έχει υπάρξει αλλαγή. Αδυνατίσατε υπουργέ», με τον Πάνο Καμμένο να τους απαντάει αρχικά «έχει τρέξιμο, τρέξιμο πάρα πολύ. Το μνημόνιο έχει αδυνατίσει όλους τους Έλληνες» και ακολούθως να παραδέχεται ότι προσπαθεί να χάσει κιλά.

iefimerida.gr

 

περισσότερα
Back to top button