ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Καστοριας γιόρτασε τα 34 Χρονια,1982-2016 (φωτογραφίες)

786543

Ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Καστοριάς, γιόρτασε τα 34 Χρόνια,1982-2016 με την ετήσια μεγάλη εκδήλωση, κοπή της Βασιλόπιτας, την Κυριακή 14-2-2016, στο Hotel Esperos Palace στην Χλόη Καστοριάς, σε ζεστή ατμόσφαιρα πλήθος κόσμου.

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Βλαχοπουλος, εκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και τόνισε έντονα πλέον τις Αντίξοες συνθήκες που περνά ο Αθλητισμός. Οι τοπικές κοινωνίες, με τις αυτοδιοικήσεις Α&Β βαθμου, τους Βουλευτές και όλους αυτούς που βοηθούν, Γονείς, Χορηγοί και φίλοι, όλοι μόνο Ενωμένοι θα μπορούν  να ανταπεξέλθουν στις δυσκολότατες συνθήκες, για να επιζήσει ο αθλητισμός-

Ο Α.Ο.Α.Καστοριας, έχει αποδείξει ότι είναι πρότυπο λειτουργίας, προσφέροντας Αθλητισμό-Παιδεία-Πολιτισμό, στον τόπο, στην περιφέρεια και όλη την Ελλάδα.

Με τους Προπονητές Δημήτρη Παπακώστα, Ηλία Αναστασίου, Νίκο Σαλαγιαννη & την Σπυριδούλα Νταρτανη-Ζυγουρα, με 150 και αθλήτριες και αθλητές, με την συμμετοχή στην Α 2 Εθνική Γυναικών και την Β’ Εθνική Ανδρών και Ακαδημία με πολλά κορίτσια-αγόρια και σε σύνολο 10 αγωνιστικά τμήματα& Εθνικές Ομάδες.

Στις Εθνικές ομάδες Νεανίδων και Γυναικών συμμετέχουν Κορίτσια του Ομίλου μας Γκατζιου Βασιλικη,Τιολοπουλου Χριστίνα & Ζυγουρα Αγνή & Ιωάννα, που είναι στις καλύτερες Ελληνικές ομάδες, Π Α Ο Κ  – ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ  & ΠΑΝΟΡΑΜΑ Θεσ-κης. Ο Πρόεδρος επίσης αναφέρθηκε και σε όλα τα απαιτούμενα έργα και επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν με προτεραιότητες στην Πολη, τον Νομό και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονιας, ενοψει αλλαγών στον ήδη-κοιμώμενο-ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ -.

-Τιμήθηκαν:

για την προσφορά, το ήθος, την μόρφωση, ο αθλητής-Οικονομολόγος Μαραθωνοδρόμος-RUN GREECE KASTORIA 17-5-15, Πρωταθλητης, γέννημα – θρέμμα του Ομίλου ο Πανταζής Κωνσταντίνος,

ο αθλητής Ριζοπουλος Αναστάσιος,

οι αθλήτριες Τολιοπουλου Χριστινα, Μπαλιακα Αριάδνη και Τζιφονωτα Ελενη, για το BEACH HANDBALL 2014-2015

και η ομάδα των Πανκορασιδων, ΠΑΤΡΑ 2015 Θωμου, Μουρουζιδου, Ιωαννου, Παραρα ,Δουλιου, Τζιαρα, Γιαλουρη, Μπεντου, Γκογκου, Αγγελη, Προκοπιδου, Καπετανι και Βασιλειαδου.

Τίμησαν με την παρουσία τους, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιοριδου, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Αμαλία Κουσκουρα, ο Αντιδήμαρχος Δημήτριος Πετρόπουλος, ο Διευθυντής του Νομικού Προσώπου Κοιν.Προν.Αλληλεγγυης και Παιδείας και Αθλητισμού, Θεόδωρος Μυλωνάς, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καστοριάς, Γεώργιος Μπαλιακας, με πλήθος κόσμου, γονέων & φιλών.

-Το φλουρί κέρδισε η αθλήτρια της Γυναίκειας ομάδος Handball, Δήμητρα Νάρδου.

-Τέλος ο Πρόεδρος ευχαρίστησε, κύρια τους Γονείς, τους φίλους και όλους όσους συμπαραστέκονται τόσα χρόνια τον Όμιλο μας, τους αθλητές τις αθλήτριες, τους προπονητές και για την φετινή μεγάλη αθλητική γιορτή 2016 του ΑΟΑΚαστοριας.

76543

67543564 7654321

περισσότερα
Back to top button