ΚαστοριάΠρόσωπα

Η πολυετής εμπειρία συναντά την τέχνη της κομμωτικής στο «Barber Shop» του Αναστάσιου Τσεκερίδη

Ο Αναστάσιος Τσεκερίδης από το 1986 υπηρετεί αδιάκοπα με αγάπη και πάθος, την κομμωτική τέχνη στην αγαπημένη του πόλη, την Καστοριά.

Σε μία αποκαλυπτική συνάντηση μαζί του, μας μίλησε για τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα:

anastasios_final_1

«Ξεκίνησα τη δουλειά μου το 1986 έχοντας ολοκληρώσει σπουδές και σεμινάρια στη Γερμανία, στην Αυστρία και στην Ιταλία.  Κατάφερα να συνάψω μια επιτυχημένη συνεργασία με κορυφαίες στο χώρο εταιρείες όπως η Schwarzkopf και η L’Oreal.  Εργαζόμουν με επιτυχία στη Γερμανία  όταν αποφάσισα να επαναπατριστώ και να ανοίξω το δικό μου κομμωτήριο στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην όμορφη Καστοριά».

Με διαρκή εκπαίδευση και συμμετοχή στα κορυφαία σεμινάρια του χώρου εξηγεί πόσο δύσκολο είναι να κάνεις επιτυχημένη καριέρα στον ανταγωνιστικό κόσμο της κομμωτικής.

anastasios_final4

«Η εμπειρία μου στο εξωτερικό ήταν εφαλτήριο για την μετέπειτα επαγγελματική μου πορεία. Με μεράκι, συνέπεια και αγάπη στη δουλειά σου, όμως,  μπορείς να πετύχεις».

Για πολλά χρόνια, πριν δημιουργήσει τον προσωπικό του χώρο έκφρασης στην οδό Μητροπόλεως,  διατηρούσε από κοινού κομμωτήριο με τη σύζυγό του Μαργαρίτα. Eξίσου γνωστή και καταξιωμένη κομμώτρια στην Καστοριά.

Διαβάστε την συνέχεια στο aboutkastoria.gr

περισσότερα
Back to top button