ΑγροτικάΆργος ΟρεστικόΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Καστοριά: Τα μπλόκα για σήμερα Δευτέρα 15/2

mploka23

Αμετακίνητοι παραμένουν στα μπλόκα τους οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας, εκπρόσωποι των οποίων για μια ακόμη φορά συναντήθηκαν χθες στο Άργος Ορεστικό, προκειμένου να συντονίσουν τις κινήσεις τους τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις τους θα ενισχύσουν περαιτέρω τα μπλόκα κλείνοντας τους δρόμους στις προκαθορισμένες ώρες, για σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη, κρατώντας με τον τρόπο αυτό μια στάση αναμονής μέχρι να επιτευχθεί ο διάλογος με την Κυβέρνηση.

Για σήμερα Δευτέρα 15/2 το μπλόκο στον κόμβο Άργος Ορεστικού θα κλείσει την Εγνατία 12:00 με 13:00 και 16:30 με 18:00

Από τις 12 μέχρι τη 1 το μεσημέρι αναμένεται να κλείσει η Εγνατίας Οδός στα διόδια του Πολυμύλου, στο ρεύμα από Κοζάνη προς Θεσσαλονίκη, με την κίνηση να γίνεται μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού Κοζάνης-Θεσσαλονίκης από την ορεινή διάβαση της Καστανιάς.

Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι θα κλείσει επίσης σήμερα η Εγνατία οδός στον ανατολικό κόμβο της πόλης των Γρεβενών, όπως και η παλαιά Εθνική Οδός Γρεβενών-Κοζάνης, με την κίνηση των αυτοκινήτων να γίνεται ως επί το πλείστον μέσω της επαρχιακής οδού Πόρου-Κνίδης-Αιανής-Κοζάνης και το αντίθετο.

Ακόμη από τις  12 το μεσημέρι μέχρι και τις 6 το απόγευμα θα κλείσει κατά διαστήματα ο κάθετος άξονας της Εγνατίας οδού Σιάτιστας-Κρυσταλλοπηγής, στο ύψος του κόμβου του της Νεάπολης Κοζάνης, με την κίνηση των αυτοκινήτων να γίνεται μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού Κοζάνης-Ιωαννίνων.

 

ert.gr

 

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button