ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

ΑΓΣ Καστοριάς – Α.Σ.Παναργειακός 2-1(ρεπορτάζ-εικόνες)

IMG_1315[1] Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Α.Σ.Παναργειακός απ’ την Καστοριά σε έναν εξαιρετικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό στάδιο Καστοριάς. Στο ματς και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πάθος και δύναμη που σε ορισμένες περιπτώσεις όμως κατέληγαν σε αντιαθλητικά μαρκαρίσματα. Ωστόσο το κλίμα του αγώνα παρέμεινε σε αθλητικά πλαίσια ως τη λήξη του αγώνα.

 

   Στο αγωνιστικό μέρος, ο Παναργειακός προηγήθηκε στο 1ο ημίχρονο με γκολ του Τσαμτσάκη αλλά δυστυχώς ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Αξιοσημείωτο είναι το δοκάρι της Καστοριάς στο 20ο λεπτό του αγώνα. Η Καστοριά  επιβλήθηκε στο 2ο ημίχρονο του ανταγωνιστικού Παναργειακού και ο τελευταίος δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.
Ο προπονητής του Α.Σ.Παναργειακού Χρήστος Καλύβας, προχώρησε σε 3 αναγκαστικές αλλαγές στον αγώνα μετά από ισάριθμους τραυματισμούς βασικών παιχτών του. Συγκεκριμένα ο Μουρατίδης αποσύρθηκε νωρίς με ενοχλήσεις στον μηρό και τη θέση του πήρε ο Βρέστα. Τα βασικό αμυντικό δίδυμο του Παναργειακού βγήκε νοκ άουτ από αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των αντιπάλων.
Ο Παπαηλίας μετά από χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Καστοριάς όπου του έγιναν ράμματα. Την θέση του πήρε ο Ιωάννου. Ο έτερος βασικός αμυντικός Βακόπουλος “πήρε το πόδι στα χέρια” που λέμε προς το τέλος του αγώνα, μετά από σκληρό μαρκάρισμα του νεοαποκτιθέντος Λιθουανού παίχτη της Καστοριάς. Στη θέση του αγωνίστηκε ο νεαρός Αντωνιάδης.
 Ο Α.Σ.Παναργειακός παρατάχθηκε αρχικά με τους Αναγνωστόπουλο, Βακόπουλο, Παπαηλία, Μπεκίρη, Μουρατίδη, Ιωαννίδη, Βασιλειάδη, Μήλιο Χ. , Αχμετλί, Μήλιο Π. και Τσαμτσάκη.

περισσότερα
Back to top button