Ελλάδα

Η Τρόικα κάνει το δικό της τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα και κλείνει τα υπόλοιπα

rt6435_your-event-company-on-tv@2x– Γράφει ο πιτσιρίκος.

Βλέποντας το αδιέξοδο το οποίο έχει δημιουργηθεί με τις τηλεοπτικές άδειες στο προτεκτοράτο της, η Τρόικα αποφάσισε να επέμβει δυναμικά και ανακοίνωσε πως θα κλείσει όλα τα κανάλια στην Ελλάδα και θα ανοίξει ένα δικό της.

Σε ανακοίνωσή της, η Τρόικα αναφέρει πως δεν χρειάζεται ενημέρωση στην Ελλάδα, αφού αυτή παίρνει όλες τις αποφάσεις και ξέρει καλύτερα την αλήθεια.

Μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά πως δεν υπάρχει λόγος να μπερδεύονται οι Έλληνες με ειδήσεις από διάφορα κανάλια, αφού θα μπορούν να τα μαθαίνουν κατευθείαν από την πηγή.

«Εμείς αποφασίζουμε για την Ελλάδα και εμείς θα ενημερώνουμε τους Έλληνες» τονίζει η Τρόικα στην ανακοίνωσή της.

Η Τρόικα αναφέρει ακόμα πως όλα τα υπάρχοντα κανάλια είναι ουσιαστικά δικά της και λένε τα ίδια πράγματα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουν να υπάρχουν, γιατί οι Έλληνες ακούν τα ίδια λόγια από διαφορετικά κανάλια και διαφορετικούς δημοσιογράφους και μπορεί κάποια στιγμή να αντιληφθούν πως είναι όλοι ξεπουλημένοι.

Το κανάλι της Τρόικα θα λέγεται Troika Channel και θα εκπέμπει από την παλιά συχνότητα του Mega, ενώ θα αναμεταδίδεται και από την παλιά συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Παρουσιαστές των ειδήσεων του Troika Channel θα είναι η Όλγα Τρέμη και ο Γιάννης Πρετεντέρης, ενώ σχολιαστής θα είναι ο Μπαμπης Παπαδημητρίου, ώστε να υπάρχει πολυφωνία και να ακούγεται και καμιά διαφορετική άποψη.

Το Troika Channel θα εκπέμψει για πρώτη φορά την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, ημέρα των ερωτευμένων, και θα μεταδώσει σε πρώτη παγκόσμια μετάδοση το γλωσσόφιλο Τσίπρα-Μητσοτάκη, ενώ οι πρώην καναλάρχες θα τους ραίνουν με λουλούδια και πετροδολάρια.
Σατιρικό άρθρο από pitsirikos.net

περισσότερα
Back to top button