Ελλάδα

Κινδυνεύει το Νόμπελ μας από την Τουρκία – Γράφει ο πιτσιρίκος

syria-refugeesΜε μια απροκάλυπτα εχθρική κίνηση, η Τουρκία διεκδικεί το Νόμπελ Ειρήνης που δικαιούται η χώρα μας επειδή δεν επιτρέπει στους πρόσφυγες να περνούν από τον Έβρο, με αποτέλεσμα να βουλιάζουν οι βάρκες τους στο Αιγαίο και να τους σώζουν οι Έλληνες νησιώτες.

Με μια απροκάλυπτα εχθρική κίνηση, η Τουρκία διεκδικεί το Νόμπελ Ειρήνης που δικαιούται η χώρα μας επειδή δεν επιτρέπει στους πρόσφυγες να περνούν από τον Έβρο, με αποτέλεσμα να βουλιάζουν οι βάρκες τους στο Αιγαίο και να τους σώζουν οι Έλληνες νησιώτες.

Το κόμμα του προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, κατέθεσε υποψηφιότητα τουρκικής πόλης στην νορβηγική επιτροπή του Νόμπελ Ειρήνης, με το σκεπτικό πως αυτή η πόλη φιλοξενεί 120 χιλιάδες πρόσφυγες.

Η ελληνική υποψηφιότητα για το Νόμπελ Ειρήνης είναι καλύτερη από την τουρκική, γιατί οι πρόσφυγες πνίγονται στις δικές μας θάλασσες.

Ας μετρήσουμε πόσα πτώματα πνιγμένων προσφύγων έχουν οι Τούρκοι και πόσα εμείς, και όποιος έχει τα περισσότερα να πάρει το Νόμπελ Ειρήνης.

Εκτός από την Ελλάδα και την Τουρκία, το Νόμπελ Ειρήνης διεκδικεί και η Συρία, αφού ο πρόεδρος της Συρίας δήλωσε πως, αν δεν γινόταν πόλεμος στη Συρία, δεν θα υπήρχαν πρόσφυγες να πνίγονται στο Αιγαίο, οπότε η Ελλάδα και η Τουρκία δεν το δικαιούνται.

Στη μάχη για το φετινό Νόμπελ Ειρήνης έχει μπει και το Ισλαμικό Κράτος.

Το ISIS υποστηρίζει πως, αν δεν αποκεφάλιζε και δεν ξεκοίλιαζε τους Σύρους, αυτοί δεν θα έφευγαν από τη Συρία και δεν θα πνίγονταν στο Αιγαίο, οπότε το Νόμπελ Ειρήνης πρέπει να πάει στους τζιχαντιστές.

Η μάχη για το φετινό Νόμπελ Ειρήνης έχει ανάψει για τα καλά και τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν.

pitsirikos.net

περισσότερα
Back to top button