ΑγροτικάΆργος ΟρεστικόΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Καστοριά: Τα μπλόκα σήμερα Τετάρτη 10/2

mploko

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν σήμερα Τετάρτη  στις 12 το μεσημέρι στο Τελωνείο  στο Δισπηλιό, οι αγρότες της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς. Αυτό αποφασίστηκε στη γενική συνέλευση των αγροτών χθες στο Άργος Ορεστικό.

Σήμερα Τετάρτη 10/2, το μπλόκο στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού στο ύψος του κόμβου του Άργους Ορεστικού θα κλείσει  μόνο το απόγευμα 4:30 με 6.

Οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας ετοιμάζονται για την κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Παρασκευή και προχωρούν σε ενίσχυση των μπλόκων.

Θεοδότα Τσιόπρα

 

 

Παραμένουν στα μπλόκα τους και οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ συνεχίζεται το κλείσιμο των δρόμων.

Από τις 12 έως τη 1 το μεσημέρι αναμένεται σήμερα Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 να κλείσει η Εγνατία Οδός στα διόδια του Πολυμύλου, στο ρεύμα από Κοζάνη προς Θεσσαλονίκη, με την κίνηση να εκτρέπεται από το σημείο εκείνο στην παλαιά Εθνική Οδό, Κοζάνης-Θεσσαλονίκης, μέσω της ορεινής διάβασης της Καστανιάς. Οι αγρότες του μπλόκου αποφάσισαν αύριο Πέμπτη να μην κλείσουν το τμήμα αυτό της Εγνατίας Οδού, αλλά να μεταβούν στη γέφυρα των Σερβίων, επί της Εθνικής Οδού Κοζάνης-Λάρισας, την οποία και θα αποκλείσουν από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι.

Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι θα κλείσει επίσης σήμερα η Εγνατία οδός στον ανατολικό κόμβο της πόλης των Γρεβενών, όπως και η παλαιά Εθνική Οδός Γρεβενών-Κοζάνης, με την κίνηση των αυτοκινήτων να γίνεται ως επί το πλείστον μέσω της επαρχιακής οδού Πόρου-Κνίδης-Αιανής-Κοζάνης και το αντίθετο.

Ακόμη από τις  12 το μεσημέρι μέχρι και τις 6 το απόγευμα θα κλείσει κατά διαστήματα ο κάθετος άξονας της Εγνατίας οδού Σιάτιστας-Κρυσταλλοπηγής, στο ύψος του κόμβου του της Νεάπολης Κοζάνης, με την κίνηση των αυτοκινήτων να γίνεται μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού Κοζάνης-Ιωαννίνων.

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν σήμερα Τετάρτη  στις 12 το μεσημέρι στο Τελωνείο  στο Δισπηλιό, οι αγρότες της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς. Αυτό αποφασίστηκε απόψε στην γενική συνέλευση των αγροτών στο Άργος Ορεστικό. Αύριο, το μπλόκο στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού στο ύψος του κόμβου του Άργους Ορεστικού θα  κλείσει  μόνο το απόγευμα 4:30 με 6:00. Οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας ετοιμάζονται για την κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Παρασκευή και προχωρούν σε ενίσχυση   των μπλόκων.

Στις 12 το μεσημέρι ξεκινά νέος 24ωρος αποκλεισμός της εθνικής οδού Φλώρινας –Θεσσαλονίκης, στον κόμβο του Αντιγόνου.

Στο τελωνείο της Νίκης ο δρόμος θα κλείσει από τις 2 μετά το μεσημέρι μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, ενώ ο δρόμος για το τελωνείο Κρυσταλλοπηγής, θα κλείσει από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ.

 

Θωμάς Νασιάδης

 

ert.gr

 

περισσότερα
Back to top button