Καστοριά

Η Ολυμπία Τελιγιορίδου για τη στελέχωση του Νοσοκομείου Καστοριάς

teligior

Εφημερίες και από ιδιώτες καρδιολόγους – Άγονη η θέση επικουρικού καρδιολόγου – Έχουν εγκριθεί 81 θέσεις για μόνιμους γιατρούς στην 3η ΥΠΕ

 Σε απάντηση  εγγράφου με αριθμό πρωτοκόλλου 645 και ημερομηνία Πέμπτη 29-1-2016  από τον διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς  προς το Υπουργείο Υγείας, το οποίο μου γνωστοποιήθηκε και ζητήθηκε η συνδρομή μου και αφορούσε την έλλειψη ιατρικού προσωπικού στην καρδιολογική κλινική,  υπήρξε άμεση επικοινωνία και συνεννόηση με τον Υπουργό Υγείας.

Το αίτημα για την δυνατότητα κατ’ εφημερία έκδοσης δελτίου παροχής υπηρεσιών από ιδιώτες καρδιολόγους ικανοποιήθηκε άμεσα (σε διάστημα 2 εργάσιμων ημερών) με Υπουργική Απόφαση την Δευτέρα 1-2-2016.

Να σημειωθεί πως κανένας καρδιολόγος δεν έκανε αίτηση για θέση επικουρικού καρδιολόγου στο Νοσοκομείο Καστοριάς. Η δυνατότητα αίτησης είναι ανοιχτή και στην περίπτωση που υπάρξει ενδιαφέρον θα εγκριθεί  αμέσως.

Επιπρόσθετα μετά από χρόνια έλλειψης προκηρύξεων για πρόσληψη μόνιμου ιατρικού προσωπικού, έχουν εγκριθεί 81 θέσεις για μόνιμους γιατρούς στην 3η ΥΠΕ. Από τις θέσεις αυτές θα υπάρξει δυνατότητα πρόσληψης μόνιμου καρδιολόγου και γιατρών άλλων ειδικοτήτων που είναι απαραίτητοι στο νοσοκομείο Καστοριάς.

Ελπίζουμε να υπάρξουν αιτήσεις ενδιαφέροντος για το Νοσοκομείο Καστοριάς γιατί πράγματι η προσπάθεια που καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια το υπάρχον ιατρικό προσωπικό για την εύρυθμη  λειτουργία των κλινικών είναι αξιέπαινη.

 

Ολυμπία Τελιγιορίδου

 

 

 

περισσότερα
Back to top button