Ελλάδα

Αυτό είναι το μεγάλο λάθος που κάνουν οι άνδρες όταν αγοράζουν παπούτσια

giati-oi-andres-agorazoun-pada-lathos-papoutsia.col-8Οι γυναίκες γνωρίζουν καλά πώς να αγοράσουν τα σωστά παπούτσια με βάση τις ανάγκες τους. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τους άνδρες.

Ο Ryan Stowe από την ιστορική εταιρία παπουτσιών, Allen Edmonds, παραθέτει την εμπειρία του και τις γνώσεις του στα λάθη που κάνουν συχνά οι άνδρες όταν αγοράζουν υποδήματα.

Το σύνηθες λάθος είναι το μη κατάλληλο νούμερο παπουτσιού. «Συνήθως επιλέγουν ζευγάρι που είναι πάρα πολύ μεγάλο», είπε προσθέτοντας ότι παραβλέπουν το φάρδος του ποδιού τους. «Το νούμερο είναι το μοναδικό πράγμα που κοιτούν».

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές δεν βγάζουν παπούτσια σε διαφορετικό πλάτος, οι άνδρες που δεν έχουν συμμετρικά άκρα συνήθως αγοράζουν παπούτσια είτε πολύ φαρδιά είτε μεγάλα.

«Για το 90% των ανδρών, υπάρχουν δύο διαφορετικές μετρήσεις», ανέφερε οStowe. «Κάθε πόδι δεν είναι ίδιο από τη φτέρνα έως το πέλμα και από εκεί μέχρι τα δάχτυλα».

Αυτό που κάνει ο Ryan Stowe είναι να φτιάξει το μέγεθος με μήκος και πλάτος. Κάτι που μπορείς να κάνεις κι εσύ πηγαίνοντας σε έναν τσαγκάρη.

«Είναι όλα θέμα όγκου. Για παράδειγμα, αν ένα παπούτσι 46 νούμερο το γεμίσεις με άμμο, θα κρατήσει την ίδια ποσότητα με ένα παπούτσι μεγέθους 44».

Όταν ο χώρος στο παπούτσι προσφέρεται με έναν καλύτερο τρόπο, αυτό σημαίνει ότι θα ταιριάξει καλύτερα με το πόδι και θα κάνει τον άλλον να νιώθει άνετα.

womantoc.gr

περισσότερα
Back to top button