Ελλάδα

«Όλοι μαζί» για την Ντένια – Χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας

ImageHandlerΑγώνας για την 28χρονη που πάσχει από καρκίνο στην καρδιά

«Ζητώ ένα βήμα που θα με φέρει πιο κοντά στην ελπίδα. Να με βοηθήσετε να συνεχίσω να ονειρεύομαι, να συνεχίσω να ζω», γράφει η ίδια

Συγκίνηση σε όλη τη χώρα έχει προκαλέσει ο αγώνας της 28χρονης Ντένιας Παράσχη από τη Ζάκυνθο που διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά. Χιλιάδες άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας έχουν κινητοποιηθεί προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό για τη νοσηλεία της νεαρής κοπέλας σε εξειδικευμένο κέντρο της Αμερικής

Πριν κλείσει τα 28 της χρόνια η Ντένια Παράσχη διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα. Το κόστος για την νοσηλεία της σε εξειδικευμένο κέντρο της Αμερικής ξεπερνά την οικονομική δυνατότητα της οικογένειάς της. Την ίδια στιγμή η γραφειοκρατία των δημοσίων υπηρεσιών «στραγγαλίζει» τις ελπίδες της για την έγκαιρη αντιμετώπιση της ασθένειάς της.

Μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον είναι έκδηλο απ’ όλες τις πλευρές, ωστόσο η Ντένια χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για να ξεπεράσει την περιπέτεια της και να επιστρέψει πιο δυνατή από ποτέ.

Η σελίδα που δημιουργήθηκε για εκείνη στο facebook αριθμεί ήδη πάνω από 10.000 μέλη μέσα σε μόλις 2 ημέρες.

Η ίδια αναφέρει:

«Είμαι η Διονυσία Παράσχη. Όσοι με ξέρετε, με φωνάζετε Ντένια. Το Μάρτιο γίνομαι 28. Έχω διαγνωστεί με μια σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά. Όλοι λένε ότι η μάχη με τον καρκίνο είναι άνιση, πόσο μάλλον όταν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να σε θεραπεύσουν οι κατάλληλοι γιατροί. Ζητώ να μου προσφέρετε ό,τι είναι δυνατόν, ένα βήμα που θα με φέρει πιο κοντά στην ελπίδα. Να με βοηθήσετε να συνεχίσω να ονειρεύομαι, να συνεχίσω να ζω. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να δραματοποιώ καταστάσεις, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση η κάθε θετική σκέψη, η πιο μικρή συνδρομή, θα μου δώσουν πνοή να συνεχίσω. Σας ευχαριστώ από καρδιάς!»

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 345 / 747546-27
IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR 7701 10345 00000 34574754627
Δικαιούχος: Σπυρίδων Παράσχης του Γεωργίου
SWIFT CODE: ETHNGRAA

Ας γίνουμε όλοι κρίκοι της αλυσίδας, για να δώσουμε χέρι βοηθείας στην 28χρονη Ντένια.

protothema.gr

περισσότερα
Back to top button