ΑγροτικάΆργος ΟρεστικόΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Τα μπλόκα για σήμερα Τρίτη 9/2

mploka-864x400_c

Στην κινητοποίηση της Παρασκευής στην Αθήνα θα συμμετέχουν και οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας. Αυτό αποφασίστηκε ομόφωνα στη χθεσινοβραδινή γενική συνέλευση των εκπροσώπων όλων των μπλόκων της Δυτικής Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε στο Άργος Ορεστικό. Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ ο πρόεδρος της   συντονιστικής επιτροπής των αγροτών της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, Δημήτρης Μόσχος, σήμερα  θα πραγματοποιηθούν γενικές συνελεύσεις στα μπλόκα της Δυτικής Μακεδονίας για  την περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται το κλείσιμο των δρόμων, όπως και η ενίσχυση των μπλόκων.

Από τις 12 έως τη 1 το μεσημέρι αναμένεται να κλείσει η Εγνατία Οδός στα διόδια του Πολυμύλου, στο ρεύμα από Κοζάνη προς Θεσσαλονίκη, με την κίνηση να εκτρέπεται από το σημείο εκείνο στην παλαιά Εθνική Οδό, Κοζάνης-Θεσσαλονίκης, μέσω της ορεινής διάβασης της Καστανιάς.

Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι θα κλείσει επίσης η Εγνατία οδός στον ανατολικό κόμβο της πόλης των Γρεβενών, όπως και η παλαιά Εθνική Οδός Γρεβενών-Κοζάνης, με την κίνηση των αυτοκινήτων να είναι σχεδόν αδύνατη για τις ώρες αυτές στα σημεία αυτά.

Ακόμη από τις  12 το μεσημέρι μέχρι και τις 6 το απόγευμα θα κλείσει κατά διαστήματα ο κάθετος άξονας της Εγνατίας οδού Σιάτιστας-Κρυσταλλοπηγής, στο ύψος του κόμβου του της Νεάπολης Κοζάνης, με την κίνηση των αυτοκινήτων να γίνεται μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού Κοζάνης-Ιωαννίνων.

Κλειστός θα παραμείνει επίσης ο κάθετος άξονας της Εγνατίας οδού Σιάτιστας-Κρυσταλλοπηγής στο ύψος του κόμβου του Άργους Ορεστικού από αγρότες της περιοχής, από τις 12 έως τη 1:30 το μεσημέρι και από τις 4:30-6:00 το απόγευμα.

ert.gr

 

περισσότερα
Back to top button