Ελλάδα

Επ’ αόριστον κλειστά τα Τέμπη

590_eb9d0f2e14d096abc1faf80e5340f413Μεγαλειώδη κάθοδο στην Αθήνα την Παρασκευή προετοιμάζουν οι αγρότες από όλη την Ελλάδα, προχωρώντας σε μια νέα κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους.

Συγκεκριμένα, οι αγρότες απέκλεισαν την κοιλάδα των Τεμπών επ’ αόριστον, από τις 12 το μεσημέρι και σε συνεργασία με τους αγρότες του μπλόκου των Μικροθηβών έδωσαν στην δημοσιότητα προτάσεις για το ασφαλιστικό, το φορολογικό και το κόστος παραγωγής, με βασικό αποδέκτη τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο αναμένονται μεγάλα, λόγω των μπλόκων και έτσι οι οδηγοί που θα αποφασίσουν να ταξιδέψουν θα πρέπει να έχουν υπομονή.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι αγρότες από πολλές περιοχές της χώρας αναφέρουν ότι είναι αποφασισμένοι να στρατοπεδεύσουν στο Σύνταγμα για τουλάχιστον τρεις ημέρες και ήδη στο μπλόκο της Νίκαιας ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τον ερχομό τους στην πρωτεύουσα την Παρασκευή.

Παράλληλα, οι αγρότες και κτηνοτρόφοι μέλη της Ενωτικής Ομοσπονδίας από τα Χανιά έχουν γνωστοποιήσει ότι θα συμμετάσχουν στο πανελλήνιο συλλαλητήριο την ερχόμενη Παρασκευή στην Αθήνα.

Τέλος, άλλοι αγρότες συνεχίζουν τον αποκλεισμό του κόμβου Κλαδισού στη δυτική είσοδο της πόλης, με την κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται από παράλληλους δρόμους.

enikos.gr

περισσότερα
Back to top button