ΑθλητικάΚαστοριά

Μπάσκετ Παίδων: Εύκολη νίκη ΑΣ Καστοριάς – Κεραυνός Αγ. Γεωργίου 77-44

mpasketpaidon2015-16

 Καλή ανάρρωση από τον σοβαρό τραυματισμό του, στον αθλητή μας Νίκο Τούσκα

Η Παιδική ομάδα του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ επικράτησε στην 3η Αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος με τελικό σκορ 77-44, επί ενός μαχητικού και αξιόμαχου αντιπάλου. Οι δύο ομάδες είχαν εκατέρωθεν από μία απουσία βασικού παίχτη, λόγω τραυματισμού.

Τα παιδιά του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ξεκίνησαν νωθρά το παιχνίδι, αλλά κατάφεραν σταδιακά να ανεβάσουν ρυθμό και απόδοση μη αφήνοντας σε κανένα σημείο του παιχνιδιού τον απόλυτο έλεγχο του σκορ. Παρόλη την ταλαιπωρία λόγω ίωσης την προηγούμενη εβδομάδα, οι αθλητές μας έδειξαν χαρακτήρα, αγωνιστικότητα, ποιότητα και επιβεβαίωσαν ότι διαθέτουν ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο, παρά τις όποιες απουσίες, παραμένοντας στην πρώτη θέση, ΚΑΙ συνεχίζοντας νικηφόρα τους αγώνες της και κατά τη διάρκεια του 2016.

Οι προπονητές, οι αθλητές της ομάδας και η Διοίκηση του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ εύχονται ολόψυχα στον αθλητή μας Νίκο Τούσκα καλή ανάρρωση από τον σοβαρό τραυματισμό και γρήγορα να επανέλθει απόλυτα υγιείς κοντά μας.

 

Τα δεκάλεπτα: 12-13, 22-12, 19-14, 24-05.

Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Γυμνόπουλος, Νίκου):

Μπασακύρος, Κρανιάς, Νάντσος, Τζήμας, Μαρινέλης, Γεωργιάδης, Μιχαλόπουλος, Παπαμόσχος, Κάδρας, Αντωνίου, Αναστασίου, Δαμιανού.

 

 

 

περισσότερα
Back to top button