Δυτική ΜακεδονίαΚοζάνη

Μαρτυρία «καίει» τη μάνα του Κωστή Πολύζου: Η επίσκεψη στην τράπεζα 11 ημέρες πριν από τη δολοφονία

polizos-kostas-708

Σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση δολοφονίας του Κωστή Πολύζου, που σόκαρε το πανελλήνιο, προσέφερε η μαρτυρία ενός άνδρα για τα όσα είχαν γίνει 11 ημέρες πριν από το έγκλημα.

Μάρτυρας-«κλειδί» είδε τον 23χρονο να μπαίνει σε υποκατάστημα τράπεζας, συνοδευόμενος από τη μητέρα του. Ο πατριός του, όπως κατέθεσε, είχε μείνει απ’ έξω. Η μητέρα έμοιαζε ψύχραιμη, ευδιάθετη, όμως το 23χρονο παλικάρι έμοιαζε να κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα», γράφει η «Espresso».

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι δεν ήταν μόνο το δάνειο των 250.000 που τον «έκαιγε». Λένε ότι η μητέρα και ο πατριός του είχαν καταφέρει να τον χρεώσουν με πολλά χρήματα και εκείνος ανησυχούσε. Το είπε σε μάρτυρα που έχει καταθέσει για τη συνομιλία που είχε μαζί του.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Κωστής Πολύζος του είχε εκμυστηρευτεί: «Οι τράπεζες με κυνηγάνε, η εφορία, χρωστάω ΦΠΑ και η μάνα μου λέει ότι δεν χρωστάω τίποτα. Ποιος μου λέει ψέμματα. Η μητέρα μου;».

Πάντως, στο δημοσίευμα αναφέρεται ακόμη ότι η συμπεριφορά του ζευγαριού που συνελήφθη για το φόνο του άτυχου 23χρονου, ακόμη και σήμερα, προκαλεί ερωτηματικά. Η Δέσποινα Κουτσέγκου και ο σύζυγός της Χρήστος Ντίος στέκονταν όρθιοι στα διπλανά κελιά όπου είχαν τοποθετηθεί κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, ενώ έμοιαζαν να νοιάζονται για το πότε θα κάνουν μπάνιο ή θα φάνε. Δεν έλεγαν κάτι, λένε άνθρωποι που ήταν μαζί τους, εκείνες τις στιγμές. Δεν έδειχναν καν να τους απασχολεί η βαρύτατη κατηγορία

περισσότερα
Back to top button