ΑγροτικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Καστοριά: Τα μπλόκα για Δευτέρα 8/2 και πρόσκληση σε γενική συνέλευση όλων των αγροτών

mploko

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στην Καστοριά και προσκαλούν σε γενική συνέλευση στο μπλόκο της Εγνατίας στον κόμβο του Άργους Ορεστικού την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου στις 20:00 το βράδυ.

Το “παρών” καλούνται να δώσουν όλοι οι αγρότες στο μπλόκο του Άργους Ορεστικού προκειμένου να γίνει ενημέρωσή τους από τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής για τις αποφάσεις της Νίκαιας και να οργανωθεί η κάθοδός τους στην Αθήνα την ερχόμενη Παρασκευή. Η Γενική Συνέλευση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για να οργανωθεί η πορεία του αγώνα.

 

Για τη Δευτέρα 8/2:

Η Εγνατία στον κόμβο της αερογέφυρας Άργους Ορεστικού θα κλείσει τις ώρες 12:00 με 13:30 και 16:30 με 18:00.

Το μπλόκο του Πολυμυλου θα κλείσει την Εγνατία 12:00 με 14:00 στο ρεύμα από Κοζάνη προς Θεσσαλονίκη, με την κίνηση να εκτρέπεται από το σημείο εκείνο στην παλαιά Εθνική Οδό, Κοζάνης-Θεσσαλονίκης, μέσω της ορεινής διάβασης της Καστανιάς.

Νεάπολη: Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 6 το απόγευμα θα κλείσει κατά διαστήματα ο κάθετος άξονας της Εγνατίας οδού Σιάτιστας-Κρυσταλλοπηγής, στο ύψος του κόμβου του της Νεάπολης Κοζάνης, με την κίνηση των αυτοκινήτων να γίνεται μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού Κοζάνης-Ιωαννίνων.

Γρεβενά: Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι θα κλείσει επίσης η Εγνατία οδός στον ανατολικό κόμβο της πόλης των Γρεβενών, όπως και η παλαιά Εθνική Οδός Γρεβενών-Κοζάνης, με την κίνηση των αυτοκινήτων να είναι σχεδόν αδύνατη για τις ώρες αυτές στα σημεία αυτά.

Κρυσταλλοπηγή: Ο δρόμος θα είναι κλειστός 12 μέχρι 2 το μεσημέρι και από τις 6 μέχρι τις 10 το βράδυ.

24ωρο κλείσιμο από τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, αποφάσισαν οι αγρότες στο μπλόκο του Αντιγόνου.

Ο δρόμος για το τελωνείο της Νίκης θα κλείσει από τις 11 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ.

 

Με πληροφορίες από ert.gr

 

περισσότερα
Back to top button