ΚαστοριάΚοζάνη

Αγνή Κανδύλη: “Πέντε ώρες στην Περιφέρεια για να μας απαντήσουν ότι δεν υπάρχει σχεδιασμός από το υπουργείο και την κυβέρνηση για τα ζητήματα της υγείας”

kanduli-agni
Σχολιάζοντας, τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, για τα ζητήματα Υγείας, η περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό Ελπίδα, Αγνή Κανδύλη-Μυκωνιάτη, αναφέρει, μέσω facebook:
“5 ώρες  στην περιφέρεια για να μας απαντήσουν οι αρμόδιοι οτι δεν υπάρχει σχεδιασμός από το υπουργείο και την κυβέρνηση για τα μεγάλα ζητήματα της υγείας!!!
Συγχαρητήρια!!
Επίσης για να μας πει ο αντιπεριφερειάρχης υγείας οτι θα τεθεί σε διαβούλευση το πρόγραμμα της περιφέρειας, το οποίο όμως μάλλον δεν άκουσαν οι Σύμβουλοι της συμπολίτευσης, γιατί αναφώνησαν όλο καμάρι:”είναι που λέτε οτι δεν έχουμε προγράμμα”…!!!
Κατα τα αλλα όλα καλά!
Για άλλη μια φορά έφυγαν ικανοποιημένοι που έπρεπε να απολογηθεί η Ζεμπιλιάδου για τις μέχρι σήμερα Κυβερνήσεις και προηγούμενες αρχές!!!!
Συνάδελφοι της Συμπολίτευσης, αν αυτό σας κάνει να κοιμάστε καλύτερα τα βράδια, δεν μας πειράζει!! Άλλα ξέρετε κάτι;;; Οι περισσότεροι από εσάς αυτές τις κυβερνήσεις στελεχώνατε και υποστηρίζατε!!!! Όλοι στον ίδιο τόπο ζούμε!!!
Ευγενικοί είμαστε, όχι ηλίθιοι και δεν μιλαμε!!  Όσο για τον κόσμο της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, εγώ σήμερα απάντηση τελικά δεν κατάφερα να πάρω για το τι θα γίνει με το νοσοκομείο μας! 
ΥΓ: λόγω των μπλόκων δεν έμεινα μέχρι το τέλος! Έχασα λοιπόν την καθιερωμένη επίπληξη του περιφερειάρχη μας!!”
kandilimikoniati

 

 

περισσότερα
Back to top button