ΕλλάδαΠροκηρύξεις

H Disneyland αναζητά προσωπικό στην Ελλάδα – Όλες οι λεπτομέρειες

65432456

Αν σας αρέσει να ζείτε την καθημερινότητά σας μέσα σε παραμύθια έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε πράξη, αρκεί να αρπάξετε την ευκαιρία που σας δίνει η Disneyland Paris.Ειδικότερα, το μεγαλύτερο ψυχαγωγικό πάρκο της Ευρώπης αναζητεί νέους και νέες που θα επιθυμούν να εργαστούν ως Parade Performers and Characters, ενσαρκώνοντας τους διάσημους ήρωες της Disney.

Συγκεκριμένα η Disneyland ζητά 45 άτομα (30 γυναίκες και 15 άνδρες) που να μπορούν να χορέψουν, να γνωρίζουν αγγλικά ή γαλλικά και να έχουν ηλικία άνω των 18 ετών. Η επιλογή των κατάλληλων υποψηφίων θα γίνει στην Αθήνα, στις 9 Μαρτίου 2016 και ώρα 10.00 πμ στο Athens Ballet Center (διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 144).

Το νέο προσωπικό μπορεί να διαλέξει μεταξύ ενός συμβολαίου πλήρους απασχόλησης ξεκινώντας από τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2016, ή εποχικής απασχόλησης, ξεκινώντας από τον ερχόμενο Μάιο και για 4 μήνες.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους βιογραφικό στα αγγλικά ή στα γαλλικά, το οποίο και θα παραδώσουν και ένα στυλό. Επίσης καλό θα ήταν να φορούν άνετα ρούχα και όχι makeup, καθώς θα δοκιμαστούν σε χορό / κίνηση. Επιπλέον, οι επιλεγέντες υποψήφιοι θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Disneyland-Paris, η οποία βρίσκεται 35 χιλιόμετρα από το Παρίσι (πέμπτη ζώνη), στην περιοχή Marne-la-Vallee, αναζητά προσωπικό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους στους εξής τομείς: α) τροφίμων και ποτών (σερβιτόροι, τραπεζοκόμοι, εργαζόμενοι στην τροφοδοσία, υπεύθυνοι μπαρ), β) καθαριότητα, γ) εκδοτήρια εισιτηρίων, δ) παιχνίδια και ε) ξενοδοχεία.

Αν ενδιαφέρεστε για τις θέσεις κάντε κλικ ΕΔΩ

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button