ΑθλητικάΚαστοριά

Σχολικό Πρωτάθλημα: Δραματικές νίκες στα πέναλτι για 2ο Λύκειο και ΕΠΑΛ Καστοριάς (φωτογραφίες)

ff83d5043189bd19b5380c7aa237e1df_LΔιεξήχθησαν σήμερα οι αγώνες ποδοσφαίρου της α’  φάσης σχολικών πρωταθλημάτων Λυκείων Ν. Καστοριάς.

Στους δύο αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο ΔΑΚ Καστοριάς, τα ματς ήταν πολύ δυνατά με λίγες φάσεις και κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Συγκεκριμένα το ματς 2ο Λύκειο Καστοριάς  – 3ο Λύκειο Καστοριάς έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1. Προβάδισμα στο σκορ πήρε στο 20’ το 3ο Λύκειο  με κοντινό πλασέ του Λάζαρου Τρυφόπουλου, ενώ το 1-1 για το 2ο Λύκειο πέτυχε με γυριστό σουτ στο 45’ ο Γιώργος Καστανίδης.

Το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι και τη λήξη του αγώνα και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι, η διαδικασία της οποίας επεφύλαξε πολλές ανατροπές, με πρωταγωνιστές τους τερματοφύλακες, Γιάννη Ηλιόπουλο (3o Λύκειο) και Αλέξανδρο Αθανασίου (2ο Λύκειο), οι οποίο απέκρουσαν από 4 και 5 πέναλτι αντίστοιχα!!! Τελικό αποτέλεσμα 6-5 υπέρ του 2ου Λυκείου Καστοριάς, που περιμένει πλέον τον επόμενο αντίπαλό του (ΕΠΑΛ Καστοριάς).

Στο άλλο ματς ΕΠΑΛ Καστοριάς και 1ο Λύκειο ήταν μέτριο χωρίς πολλές φάσεις και έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, ενώ το 1ο Λύκειο από το 50’ αγωνιζόταν με 10 παίκτες εξαιτίας αποβολής του Σίσκου, ενώ ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ για το ΕΠΑΛ. Και εδώ ο αγώνας οδηγήθηκε στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι όπου το ΕΠΑΛ πήρε την πρόκριση επικρατώντας με 5-3 στα πέναλτι, με τον Αθανασιάδη του ΕΠΑΛ να αποκρούει ένα πέναλτι.

sxoliko protathlima podosfairo

Φωτογραφίες: Γιάννης Ηλιόπουλος

sentra.com.gr

περισσότερα
Back to top button