Κοζάνη

Μέχρι τις 3 το μεσημέρι κλειστά τα καφέ της Κοζάνης στην κινητοποίηση της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου

o2ayCYPΔιαφοροποιούνται οι ιδιοκτήτες των καφετεριών της Κοζάνης από την απόφαση που έλαβε το πανελλήνιο τους όργανο και η Ένωση Καταστηματαρχών Δυτικής Μακεδονίας στο να κλείσουν τα καταστήματά τους για 24ώρες την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης κατά του νέου ασφαλιστικού.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Καταστηματαρχών Δυτικής Μακεδονίας Γρηγόρη Τσαπατσάρη οι ιδιοκτήτες των καφέ της Κοζάνης δεν θα κλείσουν για 24 ώρες αλλά μόλις για λίγες ώρες το πρωί της Πέμπτης μέχρι το μεσημέρι.

Ο λόγος, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι γιατί πριν λίγες εβδομάδες έκλεισαν και πάλι λόγω του συλλαλητηρίου για την υγεία και “δεν αντέχουν άλλο”.

Έτσι αποφάσισαν να συμβαδίσουν με την πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης να κλείσουν τα καταστήματα μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως το Σωματείο Καφετεριών της Κοζάνης υπολειτουργεί και το Διοικητικό Συμβούλιό του αντιμετωπίζει προβλήματα.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαπατσάρη πάντως η συμμετοχή των καφετεριών στη μεγάλη κινητοποίηση με 24ωρο κλείσιμο σε Γρεβενά, Φλώρινα, Καστοριά, Αμύνταιο και Πτολεμαϊδα θα είναι σχεδόν καθολική.

Σωκράτης Μουτίδης – www.kozani.tv

περισσότερα
Back to top button