ΑθλητικάΚαστοριά

Έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Α.Γ.Σ.Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” σήμερα το βράδυ για το θέμα Λίτσκα

simaomadasΔημήτρης Παπαθωμάς: Μόνο η διοίκηση της Καστοριάς και μόνο αυτή θα αποφασίζει για όλα, με βάση και γνώμονα το συμφέρον της ομάδας μας – Δεν είμαστε “μία από τα ίδια”

Μεγάλη αναστάτωση και έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στις τάξεις των φιλάθλων της Καστοριάς, το χθεσινό δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο ο Κώστας Λίτσκας, ο αρχηγός της ομάδας μας αποτελεί παρελθόν για αυτή.

Η πίεση, μάλιστα, από πλευράς των φίλων της ομάδας ήταν τόσο μεγάλη, προς τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας, κάτι που ανάγκασε τον Δημήτρη Παπαθωμά να εισηγηθεί στον πρόεδρο Γρηγόρη Σαρηκαλαϊτζίδη, να συγκαλέσει έκτακτο Δ.Σ. για να συζητηθεί, μεταξύ των άλλων θεμάτων και αυτό του Λίτσκα.

Έτσι ο πρόεδρος της Καστοριάς ενημέρωσε, τα μέλη της διοίκησης του, ότι θα υπάρξει συνεδρίαση του Δ.Σ., σήμερα Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 21.00, στο Ξενοδοχείο ESPEROS PALACE.

Δεν γνωρίζω πως ακριβώς δημιουργήθηκε αυτό το θέμα” είπε ο κ. Παπαθωμάς. Και συνέχισε: “Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας θα συζητιούνται μεταξύ των μελών της διοίκησης και αυτή και μόνο αυτή θα αποφασίζει για όλα, με βάση και γνώμονα το συμφέρον της. Ήλθαμε στην Καστοριά για να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους και αυτό ακριβώς καλούμαστε να κάνουμε. Ήμαστε ξεκάθαροι πάνω σε αυτό. Για να καταλάβει και ο κόσμος της Καστοριάς, μια και καλή, ότι δεν είμαστε “μία από τα ίδια”.

 

agskastoria.blogspot.gr

περισσότερα
Back to top button