Καστοριά

Έχεις… κλήση, από το δήμο Καστοριάς!

grammaΟ δήμος Καστοριάς ταχυδρόμησε κλήσεις παράνομης στάθμευσης για παραβάσεις του 2011!

Θυμίζοντας τους παρουσιαστές της ΕΡΤ που διάβαζαν πρωτοσέλιδα τριών ημερών πριν, ο δήμος Καστοριάς ταχυδρόμησε κλήσεις παράνομης στάθμευσης για παραβάσεις του 2011!

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κύριο Ευάγγελο Στεργιόπουλο, ο δήμος Καστοριάς έχει αποστείλλει έως και σήμερα περίπου 2.300 κλήσεις για παράνομη στάση και στάθμευση. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως οι παραβάσεις αυτές βεβαιώθηκαν 5 (!)  χρόνια πριν από την δημοτική αστυνομία και όχι στο τωρινό διάστημα έτσι ώστε να υπάρχει το χρονικό περιθώριο να εξοφληθεί το ποσό του προστίμου στη μισή τιμή.

Ο κύριος Στεργιόπουλος τόνισε πως υπάρχει εμπλοκή σχετικά και με παραβάσεις του 2012-2013 μιας και η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν είχε αποστείλλει κανένα πρόστιμο, ενώ εξήγησε πως αν τα ποσά δεν πληρωθούν θα χρεωθούν σαν οφειλή στην Εφορία. Δημιουργούνται ουσιαστικά πολίτες δύο ταχυτήτων: αυτοί που κατάφεραν και έσβησαν τις κλήσεις γλιτώνοντας το πρόστιμο σε αντίθεση με τους υπόλοιπους. Επίσης, ερωτήματα γεννώνται σχετικά με τους ισχυρισμούς πολιτών ότι δεν βρήκαν ποτέ τις κλήσεις στο παρπρίζ του αυτοκινήτου τους, δε θυμούνται την παράβαση ή ακόμα και το γεγονός ότι το όχημα το οποίο έλαβε την κλήση έχει μεταβιβαστεί σε κάποιον τρίτο!

klisi

Ειδοποιητήρια έχουν σταλεί και σε επισκέπτες από άλλες πόλεις, επειδή τόλμησαν να αφήσουν το αυτοκίνητό τους στο parking απέναντι από την Π.Ε Καστοριάς, για να απολαύσουν έναν καφέ και τις ομορφιές της πόλης μας.

Προφανώς και δεν υποστηρίζουμε παραβάσεις παράνομης στάθμευσης απλώς είναι τραγικό το γεγονός να ζητά ο δήμος χαράτσι για(αμφιλεγόμενες;) παραβάσεις  του 2011, με μόνο στόχο να γεμίσουν τα ταμεία.

ΕΥΘΥΜΩΝΤΑΣ, ελπίζουμε η δημοτική αρχή να μην ψάχνει τους παραβάτες σε γνωστή εκπομπή στέλνοντας… κλήσεις πακέτα!

paketo

PAKETOKLAMA_701417650

 

aboutkastoria.gr

περισσότερα
Back to top button