Καστοριά

ΕΝ ΔΗΜΟ: Ηλεκτρονική Διαβούλευση για το Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 2/2 που έχει ένα μόνο θέμα

endimo

Την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου συγκαλείται το 2ο Δημοτικό Συμβούλιο με ένα και μοναδικό θέμα, προκειμένου να διευρυνθεί η Εκτελεστική Επιτροπή με δυο δημοτικούς σύμβουλους της μειοψηφίας.   Η εκτελεστική επιτροπή εξετάζει και θέματα που άπτονται στο πειθαρχικό δίκαιο των δημοτικών υπαλλήλων (δηλαδή εξετάζει τις επιβολές ποινών στους υπαλλήλους) και η σύστασή της προβλέπεται στον νόμο 3584/2007 .

Οι δημότες μπορείτε να προτείνετε ποιους από τους δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας (μείζονος και ελάσσονος) θα θέλατε να συμμετέχουν σε αυτή την επιτροπή και θα μεταφέρουμε τις απόψεις σας στο δημοτικό συμβούλιο.

Το θέμα αυτού του δημοτικού συμβουλίου λοιπόν είναι το εξής:

«Διεύρυνση αρμοδιοτήτων και αύξηση των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, του Δήμου Καστοριάς, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 45 παρ. 4. του Ν.3979/11».

(Πατήστε πάνω στο τίτλο του θέματος για να διαβάσετε την σχετική εισήγηση)

Μπορείτε να μας αποστείλετε τις παρατηρήσεις σας στο [email protected] ή να γράψετε το μήνυμά σας στην ειδική φόρμα επικοινωνίας στη δεξιά μπάρα του blog των ΕΝ.ΔΗΜΟ. ή ακόμα κάτω απο την ανάρτηση του συγκεκριμένου θέματος στο blog των ΕΝ.ΔΗΜΟ. είτε στην σελίδα μας στο facebook σαν δημόσιο σχόλιο κάτω από την σχετική ανάρτηση. 

 

 

περισσότερα
Back to top button