Ελλάδα

Την αποφυλάκιση των μελών της 17Ν απαιτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση

17N

– Γράφει ο πιτσιρίκος

Σάλο έχει προκαλέσει στη χώρα μας η απαίτηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αφεθούν ελεύθερα όλα τα μέλη της επαναστατικής οργάνωσης 17Ν και να επιστρέψουν στην δράση.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση απειλεί την Ελλάδα πως, αν δεν αποφυλακιστούν αμέσως όλα τα μέλη της 17Ν, θα πετάξει την Ελλάδα έξω από την Σένγκεν, την Ευρωζώνη και το Facebook.

Όπως δήλωσε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, η αποφυλάκιση των μελών της 17Ν είναι ο μόνος τρόπος για να επιστρέψει η Ελλάδα στην ανάπτυξη.

Σύμφωνα με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, από την ημέρα που συνελήφθησαν τα μέλη της 17Ν, η Ελλάδα πάει από το κακό στο χειρότερο.

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τόνισε πως η Ελλάδα χρεοκόπησε επειδή συνελήφθησαν τα μέλη της 17Ν.

Η Άνγκελα Μέρκελ είπε πως, όσο ήταν ελεύθερα τα μέλη της 17Ν, όλα στην Ελλάδα πήγαιναν ρολόι, ενώ ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επισήμανε πως, με τη σύλληψη των μελών της 17Ν, καταρρακώθηκαν όλοι οι θεσμοί στην Ελλάδα.

Μάλιστα, ο κ. Σόιμπλε είπε «είναι η 17Ν, ηλίθιε!».

Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οργάνωση 17Ν αποτελούσε εγγύηση για την δημοκρατική λειτουργία της Ελλάδας και την απόδοση Δικαισύνης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από την στιγμή που εξαρθρώθηκε η 17Ν, η Ελλάδα έπεσε στα χέρια της Μαφιοκρατίας και των ολιγαρχών που λυμαίνονται την χώρα, αφού δεν είχαν τίποτα να φοβούνται πια.

Το ΔΝΤ, από τη μεριά του, αναφέρει πως έχουν παρθεί όλα τα σωστά οικονομικά μέτρα για την Ελλάδα αλλά ο μόνος τρόπος να αποδώσουν και να γίνει η Ελλάδα μια αναπτυγμένη χώρα, είναι να επιστρέψουν στην δράση τα μέλη της 17Ν.

«Δοκιμάσαμε τα πάντα στην Ελλάδα χωρίς αποτέλεσμα» δήλωσε η Κριστίν Λαγκάρντ, και συμπλήρωσε πως «η τύχη της Ελλάδας είναι πια στα χέρια της 17Ν».

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δίνει στην Ελλάδα διορία 10 ημέρες, για να αποφυλακίσει όλα τα μέλη της 17Ν και να τα εφοδιάσει με Καλάσνικοφ, βόμβες και μπαζούκας.

(Είμαι σοκαρισμένος από την απαίτηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αποφυλακιστούν όλα τα μέλη της 17Ν. Τι άλλο θα μας ζητήσουν πια; Να πληρώνουν φόρους και οι Έλληνες εφοπλιστές; Μέχρι εκεί θα το φτάσουν; Τέλος πάντων, αν είναι για το καλό της Ελλάδας, ας το δεχτούμε κι αυτό. Σημασία έχει να Μένουμε Ευρώπη.)

Σατιρικό άρθρο από το pitsirikos.net  

περισσότερα
Back to top button