Δυτική Μακεδονία

Νταλίκα έπεσε στις στροφές της Καστανιάς (βίντεο)

OPnaIDTΗ στιγμή του απεγκλωβισμού του οδηγού από την Πυροσβεστική

Μία περίπου ώρα διήρκησε η αγωνιώδης επιχείρηση δύναμης της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό Βούλγαρου οδηγού μετά από εκτροπή και ανατροπή της νταλίκας που οδηγούσε.  

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 10:30 περίπου το πρωί της Παρασκευής στο 13ο χλμ της παλιάς Εθνικής Οδού Βέροιας – Κοζάνης στις τελευταίες κατηφόρες της Καστανιάς με κατεύθυνση προς Βέροια. Νταλίκα με βουλγάρικες πινακίδες φορτωμένη με εμφιαλωμένα νερά ξέφυγε από την πορεία της, έπεσε πάνω στο προστατευτικό στηθαίο του δρόμου και στη συνέχεια κατέληξε στο βάθος του γκρεμού ενώ είχε ανατραπεί.  

Διερχόμενη από το σημείο εκείνη τη στιγμή ειδοποίησαν τις αρχές ενώ ταυτόχρονα όπως ανέφεραν άκουσαν τον οδηγό να είναι ζωντανός μέσα στο κουβούκλιο. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Τροχαίας για κυκλοφοριακά μέτρα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δύναμη 12 ανδρών της Πυροσβεστικής με τρία οχήματα.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες και μετά από μια αγωνιώδη επιχείρηση κατόρθωσαν να απεγκλωβίσουν ζωντανό τον Βούλγαρο οδηγό ο οποίος παραλήφθηκε από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Βέροιας. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν των δυνάμεων της Πυροσβεστικής που ήταν σε υπηρεσία, στο σημείο έσπευσαν και μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος που αν και δεν ήταν σε υπηρεσία πήγαν στο σημείο για να συνδράμουν. 

verianet.gr

περισσότερα
Back to top button