Δυτική ΜακεδονίαΕλλάδα

Κωστής Πολύζος: Οι άγνωστες συνομιλίες του σατανικού ζεύγους με την Νικολούλη που σοκάρουν

polizos_556856632Άγνωστες συνομιλίες και ντοκουμέντα από την υπόθεση της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου παρουσίασε η εκπομπή «Φως στο τούνελ», χθες βράδυ (29/01).

Σοκάρει ο τρόπος με τον οποίο η μητέρα και ο πατριός του άτυχου 23χρονου άλλαζαν «προσωπεία» κάθε φορά που έβγαιναν στην τηλεόραση προκειμένου είτε να ζητήσουν πληροφορίες για τον εξαφανισμένο νέο, είτε για να απευθύνουν κάλεσμα στον Κωστή να επικοινωνήσει μαζί τους, είτε για να ρίξουν το φταίξιμο σε κάποιον τρίτο.

Δεκαπέντε μέρες μετά την εξαφάνιση του Κωστή Πολύζου, η μητέρα και ο πατριός του ζήτησαν τη βοήθεια του «Τούνελ» για την αναζήτηση του.

Η «έκκληση» της μάνας στον Κωστή για να επικοινωνήσει μαζί της 

Η ψυχρή αντίδραση του πατριού στην είδηση ότι το πτώμα ανήκει στον Κωστή και οι αντιφάσεις της μητέρας

Ο 42χρονος πατριός επέμενε πως η Αστυνομία δεν τους έδινε πληροφορίες και πως το πτώμα πρέπει να βρισκόταν στο σημείο ένα με δύο χρόνια. Δεν απάντησε πότε ευθέως αν το χωράφι που βρέθηκε το παιδί ήταν δικό του και προσπαθούσε να αποπροσανατολίσει τον δημοσιογράφο της εκπομπή λέγοντας «δεν ξέρουμε λεπτομέρειες, λένε ότι έχει βρεθεί κοντά σε μια αποθήκη μελισσοκόμων. Η ΕΜΑΚ έχει ψάξει στην περιοχή, είχε πάει και ο πατέρας μου με έναν μηχανικό για να μετρήσουν τη γη, αλλά δεν είχαν δει τίποτα…»

«Είχαμε προηγούμενα με την οικογένεια από το βιολογικό του πατέρα», έλεγε τον Σεπτέμβριο του 2011 η μάνα στην Αγγελική Νικολούλη, αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά τον παππού και τον θείο του 23χρονου.

Παράλληλα, προσπαθούσε να μάθει από τη δημοσιογράφο, ποιος είναι ο μάρτυρας που έδωσε πληροφορίες στην αστυνομία.

Δείτε τη μητέρα να αφήνει υπόνοιες για τον παππού και τον θείο του Κωστή

«Έχουμε κάθε δικαίωμα να μάθουμε, είμαστε οι γονείς του»

Η μητέρα κλαίει γιατί δεν την αφήνουν να πάει να αφήσει λουλούδια στον τόπο που βρέθηκε η σορός του. «Δεν μας αφήνουν να αφήσουμε ένα λουλούδι στο χώρο που βρέθηκε νεκρό το παιδί μας που δεν πείραξε κανέναν», λέει.

Εν τω μεταξύ, οι δύο κατηγορουμενοι για το φόνο, συνεχίζουν να αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή τους στη δολοφονία.

Η απολογία του ζευγαριού στον ανακριτή, το πρωί της Πέμπτης (28/01) παρέμεινε στην ίδια «γραμμή» που ακολουθούσαν οι κατηγορούμενοι από την πρώτη στιγμή που εξαφανίστηκε το 23χρονο παλικάρι στη Σιάτιστα Κοζάνης, τον Φεβρουάριο του 2011.

«Δεν γνωρίζουμε τίποτα, δεν έχουμε καμία σχέση με την υπόθεση», είπαν και πάλι στον ανακριτή Κοζάνης, η 49χρονη γυναίκα και ο 42χρονος άνδρας, οι οποίοι παρουσιάστηκαν ενώπιόν του, προκειμένου να απολογηθούν για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου.

Οι δυό τους, οι οποίοι εκτός από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού, αντιμετωπίζουν τις πράξεις της πλαστογραφίας μετά χρήσεως, της ψευδορκίας και της περιύβρισης νεκρού, αρνήθηκαν τις πράξεις που τους βαρύνουν.

Ανέκφραστοι άκουσαν την απόφαση της προφυλάκισής τους, η οποία πάρθηκε με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, και δεν έκαναν κάποια δήλωση αποχωρώντας από το ανακριτικό γραφείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

newsbomb.gr

περισσότερα
Back to top button